Inicio Notícies Benestar Social Torrent obri el campus social amb 100 xiquets i xiquetes

Torrent obri el campus social amb 100 xiquets i xiquetes

2 min read

El col·legi Lope de Vega acull el programa que inclou tallers educatius, jocs, activitats en la piscina i eixides d’oci

El campus social, organitzat pel Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Torrent, es va estrenar la setmana passada amb la participació de 100 xiquets i xiquetes. Amb un horari matinal, de 9 a 15 h, el col·legi Lope de Vega acull esta programació, que durarà tot el període estival, i en la qual s’inclouen el desdejuni, l’esmorzar i el dinar. A més, uns monitors especialitzats s’encarreguen d’animar les jornades amb tallers educatius, jocs i, fins i tot, activitats en la piscina. Al mateix temps, el campus social té preparada una agenda d’eixides d’oci.

El regidor de Benestar Social, José Antonio Castillejo, i la regidora d’Educació, Patricia Sáez, van visitar el col·legi per a donar la benvinguda als participants. “Es tracta d’una iniciativa amb la qual aconseguim que els xiquets i les xiquetes de famílies amb situacions socials delicades puguen passar un estiu divertit i molt amé”, ha assenyalat Castillejo.

La selecció d’escolars que participen en el campus es du a terme mitjançant la informació proporcionada pel centre escolar i pels tècnics de Benestar Social del consistori torrentí.

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Benestar Social
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent premia als seus esportistes en la XXXIII Gala de l’Esport

Raúl Marek rep el trofeu a Esportista de l’Any 2019 pels seus assoliments en el salv…