Inicio Notícies Economia Torrent no cobrarà la taxa de terrasses a l’hostaleria en 2021

Torrent no cobrarà la taxa de terrasses a l’hostaleria en 2021

2 min read

Davant l’entrada en vigor de les noves restriccions decretades per la Generalitat, l’Ajuntament ha anunciat aquesta mesura per a donar suport a l’hostaleria local i alleujar la seua situació econòmica

 

L’Ajuntament de Torrent, davant l’entrada en vigor de les noves restriccions decretades per la Generalitat per a l’hostaleria, ha aprovat l’anul·lació del cobrament de la taxa d’ocupació de la via pública amb terrasses per a l’exercici 2021, període en el qual es preveia una recaptació total de 60.000 euros. “Des de l’Ajuntament treballem per a ajudar l’hostaleria local mitjançant tots els mecanismes dels quals disposem, ja que és un dels sectors més afectats per aquesta difícil situació.”, destaca la regidora d’Hisenda, Esmeralda Torres.

D’aquesta manera, tal com es va fer l’any 2020, el consistori pretén alleujar la situació econòmica dels bars i restaurants del municipi, un suport que s’emmarca dins de les iniciatives del consistori per a fer front a les conseqüències econòmiques provocades per la situació pandèmica. En aquest aspecte, s’han vist beneficiats vora 250 establiments locals. Així mateix, cal destacar que s’han autoritzat 171 ampliacions de terrassa –fet que suposa més m2 de les autoritzacions inicials- , de les quals, 117 s’han prorrogat fins al 7 d’octubre de 2021.

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Economia
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent uneix forces amb diverses ciutats europees per a elaborar un Pla d’Acció contra la COVID-19

El regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos, va participar dijous passat en una …