Inicio Notícies Benestar Social Torrent millorarà l’accessibilitat de la Font de les Granotes i dependències municipal

Torrent millorarà l’accessibilitat de la Font de les Granotes i dependències municipal

3 min read

Els treballs inclouen una plataforma elevadora en el consistori i millores en les oficines de Benestar Social del carrer Santo Domingo

L’ Ajuntament de Torrent durà a terme millores en l’accessibilitat per a persones amb mobilitat reduïda en les voreres Font de les Granotes i en diverses dependències municipals. La regidora de Desenvolupament Sostenible, Inma Amat, va detallar els projectes als representants de ASIDIT en una reunió mantinguda aquesta setmana.

En concret, els projectes, pendents ara de licitació, consisteixen en l’accessibilitat de les voreres de la Font de les Granotes, la instal·lació d’una plataforma elevadora en les dependències de l’Ajuntament, així com la millora de l’accessibilitat de les oficines de Benestar Social del carrer Santo Domingo.

Gràcies a la millora de l’accés al consistori, l’edifici tindrà unes millors condicions d’accessibilitat i tres opcions d’accés diferents: escales, plataforma elevadora i rampa d’accés (la rampa no se suprimeix, per a facilitar l’accés als carrets de bebès, etc.).

La Font de les Granotes, per la seua banda, és un dels creus més transitats i de majors problemes d’accessibilitat per la seua estreta vorera al voltant de la font i per la inexistència dels rebaixes suficients, així com l’elevada vorada. En aquest enclavament s’executaran les obres d’ampliació de l’espai transitable i accessible sense posar en perill la seguretat dels vianants.

L’edifici municipal de Benestar Social és també una de les dependències més transitades. En aquest cas, a més de la instal·lació d’una rampa d’accés des del carrer, es canviarà l’ascensor existent per un més ampli que facilite l’accés de persones amb mobilitat reduïda.

L’Ajuntament respon d’aquesta manera a les demandes que li va traslladar a la fi de l’any passat l’Associació per a la Integració de Discapacitats de Torrent (ASIDIT).

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Benestar Social
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

300 corredors desafien a la pluja i participen en la Mitja Marató Ciutat de Torrent

Els torrentinos Ximo Carratalá i Amparo Martínez van guanyar el primer premi de la competi…