Inicio Notícies Benestar Social Torrent millora la comunicació del polígon industrial Mas del Jutge amb dues pantalles informatives

Torrent millora la comunicació del polígon industrial Mas del Jutge amb dues pantalles informatives

3 min read

Oferiran informació útil per a usuaris de la zona, conductors i vianants

L’Ajuntament de Torrent està ultimant la instal·lació de dues pantalles en les entrades del polígon industrial Mas del Jutge que oferiran, no solament informació municipal, sinó també indicadors de ciutat com els nivells de soroll o el trànsit. “Amb aquesta mesura aconseguim una comunicació municipal molt més eficient i dinàmica i, a més, acostem la tecnologia a persones amb un ús molt de menor de, per exemple, dispositius mòbils”, ha assenyalat el regidor de Modernització, Andrés Campos.

Al llarg del mes de gener està previst que queden instal·lades aquestes dues pantalles amb informació per a usuaris del polígon, conductors i vianants, en els encreuaments dels carrers Teixidors i Calderers i en la rotonda del carrer Perelló i el carrer Sabaters. Les pantalles, finançats amb fons procedents de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), són de LED SMD, amb unes dimensions aproximades de 1,9 m x 1,6 m, amb una qualitat de resolució de pixelat de 5mm, un angle de visió 160° x 160° i una lluminositat de 7000 Nits.

Entre altres detalls, aquestes dues pantalles disposaran d’un sistema de control que permet l’accés des de dispositius mòbils, ordinadors i telèfons intel·ligents de manera remota, la qual cosa facilitarà el control sobre els continguts. El sistema de gestió d’informació permetrà també compartir contingut provinent del sistema Smart City, com els indicadors de soroll, la qualitat de l’aire, els sistemes de reg i la informació relativa a les incidències del trànsit.

Aquestes noves pantalles se sumen a la que des del mes d’octubre està instal·lada en la façana de l’Ajuntament i que ofereix informació útil per a les veïnes i veïns de Torrent, com les farmàcies de guàrdia de cada dia o la programació cultural i altres activitats.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Benestar Social
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El Pregó dóna inici a la Setmana Santa de 2019

Maria Silla Mora, Reina de l’Encontre i Àngel de la Resurrecció, va rebre el palmell…