Inicio Notícies Torrent manté el personal del servei neteja i desinfecció de la ciutat

Torrent manté el personal del servei neteja i desinfecció de la ciutat

2 min read

L’objectiu és mantindre els reforços de serveis i mitjans per a fer front a una recuperació esperançadora

L’Ajuntament de Torrent manté el reforç de les tasques de neteja i desinfecció de tot el municipi, malgrat les dades en certa manera favorables sobre la incidència i els contagis a la nostra ciutat.

Des que es va decretar el primer estat d’alarma fa més d’un any, el 14 de març de 2020, el consistori ha dut a terme tasques de neteja i desinfecció dels espais i edificis públics.

El passat 15 de gener es va decidir que era convenient dotar les brigades de neteja d’un reforç de personal i de mitjans, amb l’objectiu d’intensificar els serveis d’aigualeig en la via pública i, especialment, en les zones amb més concentració ciutadana, continuant ininterrompudament fins al dia de hui amb les labors d’higienització de carrers, places i parcs. A la desinfecció manual, amb motxilles i bicitricicles amb fumigadores, se sumen els mitjans de desinfecció mecanitzats, això és, camions aigualejadors, agranadores i hidronetejadores.

“Les dades actuals són esperançadors, però l’objectiu que hem de marcar-nos tots els ciutadans només podrà complir-se des de la corresponsabilitat i sense abandonar les labors de prevenció que aquestes mesures de neteja i desinfecció ens han permés aconseguir”, explica la regidora de Gestió de la Ciutat, Inma Amat.

 

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Xiquets i xiquetes de Torrent gaudiran aquest estiu del Campus FDM

L’Ajuntament de Torrent ofereix als escolars la millor alternativa estiuenca amb act…