Inicio Notícies Medi Ambient Torrent llança una nova edició estival del Voluntariat Ambiental de Torrent Verd 2021

Torrent llança una nova edició estival del Voluntariat Ambiental de Torrent Verd 2021

2 min read

L’activitat s’iniciarà el 19 de juliol i acabarà el 15 d’agost

Torrent posa en marxa un any més el Voluntariat Ambiental d’Estiu, una activitat impulsada per l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Torrent en col·laboració amb el Centre Ambiental El Vedat. Aquesta iniciativa, dirigida a joves d’entre 14 i 25 anys, té com a objectiu educar els participants en la protecció de l’entorn així com en la gestió dels recursos naturals.

La prevenció d’incendis durant l’època estival i la formació sobre el canvi climàtic seran uns altres dels aspectes abordats en les diferents activitats que s’hi duran a terme. El programa també inclou la realització de tallers, dinàmiques i jocs, així com rutes pels paratges naturals del municipi i també s’organitzaran activitats en la piscina. Els integrants del voluntariat dediquen part del seu temps a les rutes de vigilància, tant a peu com amb bicicleta o amb un vehicle de motor facilitat per l’Ajuntament de Torrent.

Mitjançant aquestes activitats, es pretén fer valdre la conservació del paratge municipal al mateix temps que es consciencia les noves generacions sobre la importància de treballar en la preservació del medi ambient.

L’activitat s’iniciarà el 19 de juliol i acabarà el 15 d’agost. El procés d’inscripció s’ha de fer setmanalment a través del correu: voluntariat@naturaycultura.com i també al telèfon 961 255 152.

 

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Medi Ambient
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent posa en marxa el Voluntariat Ambiental Torrent Verd 2021

Un any més, l’Ajuntament de Torrent, des de l’àrea de Medi Ambient i en col·la…