Inicio Cultura Torrent llança un concurs perquè els xiquets i xiquetes recomanen els seus llibres favorits

Torrent llança un concurs perquè els xiquets i xiquetes recomanen els seus llibres favorits

2 min read

El certamen, dirigit a tots els participants del Club de lectura online que té lloc cada divendres, consisteix en l’enregistrament d’un vídeo, fer una foto o dibuix

Per a fomentar la cultura i mantenir als més xicotets i xicotetes entretinguts durant els dies de confinament en les seues llars, l’Ajuntament de Torrent i les biblioteques municipals van llançar el 3 d’abril el Club de lectura infantil. Al llarg d’aquestes setmanes, els xiquets i xiquetes s’han reunit en la pàgina de Facebook del consistori per a valorar i comentar els llibres proposats, com El diari de Greg, El xicotet vampir, L’assassinat de la professora de llengua o El xicotet Nicolás. Però ara el Club de lectura fa un pas més i proposa a tots els que assisteixen al club un divertit concurs que consisteix a gravar un vídeo, fer un dibuix o una fotografia per a recomanar els seus llibres preferits.

La data d’admissió per a presentar els treballs és fins a l’últim dia de l’estat d’alarma i s’enviaran al correu bibliometro@torrent.es. Es tindrà en compte la qualitat, originalitat i enginy de cada proposta. Els treballs podran ser en valencià o castellà i s’atorgaran tres premis consistents en lots de llibres. Els guanyadors es donaran a conèixer en la pàgina de Facebook de l’Ajuntament de Torrent.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent tindrà una brigada permanent per al manteniment de les zones forestals

La Junta de Govern Local va adjudicar dilluns el contracte per al servei de conservació de…