Inicio Notícies Cultura Torrent ix a teixir al carrer

Torrent ix a teixir al carrer

4 min read

La ciutat celebra el Dia Mundial de Teixir en Públic amb labors de punt, macramé, punt de ganxo o boixet

La programació Tic Tac juny 2019 va portar a la plaça de la Unió Musical “Un Torrent d’aventures”

La ciutat de Torrent celebrà dissabte al matí el Dia Mundial de Teixir en Públic, també conegut com World Wide Knitting in Public Day; una iniciativa fomentada per la Casa de la Dona, el Museu Comarcal de l’Horta Sud i la firma Knitting Sheep. La plaça Major va acollir esta iniciativa que va començar amb la lectura d’un manifest, per a reconéixer el treball que les dones han dut a terme al llarg dels anys i que en la majoria dels casos no se’ls ha reconegut. L’alcalde, Jesús Ros, i la regidora de Polítiques d’Igualtat en funcions, Encarna Lerma Besó, van assistir a la cita i van gaudir de les grans artesanies que s’estaven confeccionant.

Durant la jornada, les persones participants van traure l’art de teixir al carrer i van  confeccionar les labors de punt, macramé, punt de ganxo o boixet, tot això en bona companyia. Al mateix temps, l’associació ARTIC i el taller Madre Mazzarello-Amparito Baviera també hi van ser presents amb el projecte solidari “Vestint il·lusions, aprenent a compartir”, amb el qual van convidar totes les persones assistents a col·laborar-hi.

Entre les activitats, el públic infantil va poder participar en un taller per a confeccionar clauers de macramé i un laberint de drapet. El programa també va incloure un taller de punt de ganxo per a adults. A més, entre les sorpreses va haver-hi diferents sortejos amb més de 10 lots de teixit, fils, revistes de patrons i cursos monogràfics.

Per a aprofitar l’ocasió, la Torre va estar oberta durant tot el matí perquè les persones assistents pogueren visitar i conéixer el monument més emblemàtic de la ciutat de Torrent.

Activitats infantils

Els xiquets han pogut passar un gran cap de setmana amb “Un Torrent d’aventures”, una altra de les activitats emmarcades dins de la programació “Tic Tac. Torrent Cultura, Torrent al carrer”. Des de divendres a la vesprada fins a diumenge a la nit, la plaça de la Unió Musical es va convertir en l’escenari d’un circuit d’escalada i multiaventura, on els menuts van poder jugar en les diferents proves d’una gimcana.

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent instal·larà un Punt Violeta en el Rockejat per a previndre i atendre agressions sexistes

Comptarà amb la informació necessària, assessorament i sensibilització, per a donar respos…