Inicio Igualtat Torrent instal·larà un Punt Violeta en el Rockejat per a previndre i atendre agressions sexistes

Torrent instal·larà un Punt Violeta en el Rockejat per a previndre i atendre agressions sexistes

2 minuto leer

Comptarà amb la informació necessària, assessorament i sensibilització, per a donar resposta a qualsevol víctima d’una acció masclista

La ciutat de Torrent es prepara per a viure unes festes carregades d’esdeveniments, però, sobretot, lliures d’agressions sexistes. Per això, l’Ajuntament instal·larà, per segon any consecutiu, un Punt Violeta, un espai segurs per a les dones i el col·lectiu LGTBI+.

Es tracta d’un lloc amb la informació necessària, assessorament i sensibilització, per a donar resposta a qualsevol víctima d’una acció masclista. El Punt Violeta estarà en el Rockejat, els dies 19 i 20 de juliol, un lloc que tots els anys té una gran afluència de persones.

El departament d’Igualtat, a través de Casa de la dona, en col·laboració amb la Mancomunitat Intermunicipal de l’Horta Sud, ha creat este Protocol d’Actuació Contra les Agressions Sexistes en Festes. La regidora d’Igualtat, Marina Olivares, ha explicat que aquesta iniciativa “pretén sensibilitzar i informar la població sobre les conductes locals i, al mateix temps, prestar l’atenció necessària a les víctimes d’agressions”. Com a mesura de sensibilització es repartiran xapes i polseres amb missatges de conscienciació així com fullets informatius i targetes amb telèfons d’ajuda i interés.

Des dels Punt Violeta, en coordinació amb la Policia Local i el dispositiu d’emergència, es realitzarà un seguiment de recollida d’informació.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Igualtat
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Comença el concurs de Tir i Arrossegament

Este matí ha donat començament el XXII Concurs de Tir i Arrossegament en Parc Central. La …