Inicio Notícies Torrent incrementa en un 80% el pressupost per a combatre el mosquit tigre

Torrent incrementa en un 80% el pressupost per a combatre el mosquit tigre

3 min read

Als 11.197 € que el consistori inverteix anualment per a aquesta campanya, ara s’ha realitzat una inversió extra de 8.997 €

S’intensificarà la supervisió i tractament en zones com El Vedat, Parc de Trénor, els voltants del barranc o Genaro Palau, entre altres

Des del departament de Sanitat de l’Ajuntament de Torrent continuen els treballs per a evitar la proliferació del mosquit tigre. La campanya, que es va iniciar el passat 26 de març, consta de diferents accions i fases per a combatre les plagues d’aquest insecte invasor en tots els punts del municipi. Per això, al llarg de tot l’any, el consistori ha invertit 11.197 €, una xifra que ara s’incrementa en al voltant d’un 80% amb un servei extra de 8.997 €, amb la finalitat de dur a terme controls preventius i actuacions en llocs on puguen existir majors focus.

D’aquesta forma, “s’intensificarà la supervisió i tractament de manera quinzenal en les zones on puga existir un major risc de multiplicació d’aquest insecte, com és El Vedat, Parc de Trénor, zona dels mars prop del canal, voltants del barranc, àrea Genaro Palau, incloent també la desinfecció de Monte Real, entre altres”, tal com ha explicat la regidora de Sanitat, Marina Olivares.

Consells preventius
El consistori recorda que els veïns i veïnes també poden col·laborar per a detenir la propagació d’aquest indesitjat mosquit i no afavorir la seua aparició. Cal prendre mesures preventives com evitar deixar aigua estancada o acumulacions en canaletes i desguassos, desfer-se de residus i fems que puguen acumular aigua, no deixar abeuradors d’animals en terrasses, balcons o jardins, així com mantenir les piscines netes i perfectament clorades.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

PROGRAMA D’ESPECTACLES DE L’AUDITORI TORRENT

Des d’aquest cap de setmana i fins al pròxim 26 d’abril l’Auditori Torrent ofe…