Inicio Notícies Economia Torrent impulsa l’emprenedurisme amb Fem Futur

Torrent impulsa l’emprenedurisme amb Fem Futur

5 minuto leer

El concurs premia les millors idees emprenedores i oferix la possibilitat de desenvolupar un pla d’empresa

L’Ajuntament de Torrent ha presentat el concurs Fem Futur Torrent, una iniciativa que premia les millors idees emprenedores mitjançant la realització d’un pla d’empresa que permeta transformar una idea en un projecte viable. Fomentat a través de l’empresa municipal IDEA’T i en col·laboració amb SECOT, que van presentar el projecte el dijous passat a la sala d’actes del consistori amb el regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos, els participants rebran formació i assessorament de manera individualitzada durant el desenvolupament del pla d’empresa, la qual cosa permet tindre una eixida professional i al mateix temps és una font potencial de creació d’altres llocs de treball i riquesa.

Els tres millors projectes de cada categoria rebran premis com a recompensa per l’esforç realitzat i en reconeixement del seu treball. Igualment se’ls oferirà la possibilitat, a petició de l’interessat i debades, de tindre monitorització o assessorament per part de SECOT per a la posada en marxa dels projectes guanyadors.

El concurs Fem Futur 2018-19 es dividix en dos categories dirigides a col·lectius diferents. D’una banda, Fem Futur Jove, en la qual podran participar jóvens d’entre 18 i 30 anys empadronats a Torrent que durant l’any acadèmic 2018-2019 estiguen cursant un cicle formatiu de grau mitjà o superior o una titulació universitària, o que hagen finalitzat estos estudis en els últims cinc anys. També poden participar-hi jóvens que, tot i que no estiguen empadronats a Torrent, cursen enguany un cicle formatiu de grau mitjà o superior en algun centre (públic o concertat) situat en el municipi.

D’altra banda, la categoria Fem Futur està oberta a totes les persones majors d’edat que, almenys, faça un any que estan empadronades a Torrent i que no reunixen els requisits de la categoria Fem Futur Jove. Igualment, els participants d’esta categoria no han d’haver sigut autònoms ni haver format part com a socis de cap entitat jurídica amb activitat econòmica en els últims cinc anys.

Les sol·licituds per a participar-hi poden presentar-se fins al dia 13 de novembre. Les bases estan publicades en la pàgina web municipal i poden consultar-se en el següent enllaç: http://bit.ly/2rdx6xz Les inscripcions s’han de presentar en l’oficina d’IDEA’T (C/ València 42) de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores; o bé es poden enviar per correu electrònic a l’adreça ideatenvios@torrent.es

Les sol·licituds per a participar ja poden presentar-se fins al dia 13 de novembre. Les bases estan publicades en la pàgina web municipal i poden consultar-se en el següent enllaç: http://bit.ly/2rdx6xz Les inscripcions es lliuraran en l’oficina d’IDEA’T (C/ València 42) de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores; o bé enviar-les per correu electrònic a l’adreça ideatenvios@torrent.es

Ver más artículos relacionados
Ver más en Economia
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

La Asociación de Vecinos El Vedat organiza el I Mercado de Artesanía El Vedat

Este evento tendrá lugar el próximo sábado 23 de abril, de 9h a 14h, en la calle Font de S…