Inicio Notícies Joventut i Esports Torrent homenatja Pedro López i Roger Martí pel seu ascens a primera amb el Llevant UE

Torrent homenatja Pedro López i Roger Martí pel seu ascens a primera amb el Llevant UE

1 minuto leer

Els jugadors del Llevant Unió Esportiva Pedro López i Roger Martí han rebut un homenatge per part de l’Ajuntament de Torrent amb motiu de l’ascens a primera divisió de l’equip granota en la present temporada.

L’alcalde, Jesús Ros, ha rebut els dos jugadors torrentins de l’equip llevantinista en la sala de juntes, i ha destacat la importància d’estos professionals en l’engranatge de l’equip granota: “L’esforç i el treball vos han portat a aconseguir l’èxit”. A més, se’ls ha fet lliurament d’una rèplica de la Torre, després que el defensa, capità de l’equip, i el davanter, màxim golejador del Llevant i de la categoria de plata del futbol espanyol, signaren en el llibre d’honor de la ciutat. A l’acte han assistit membres de la corporació municipal.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Joventut i Esports

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Torrent homenajea a Pedro López y Roger Martí por su ascenso a Primera con el Levante UD

1 minuto leer

Los jugadores del Levante Unión Deportiva, Pedro López y Roger Martí, han recibido un homenaje por parte del Ajuntament de Torrent con motivo del ascenso a Primera División del equipo granota en la presente temporada.

En la sala de juntas, el alcalde Jesús Ros ha recibido a los dos jugadores torrentinos del equipo levantinista. El alcalde ha destacado la importancia de los dos jugadores de Torrent en el engranaje del equipo granota: “El esfuerzo, el trabajo os ha llevado a lograr el éxito”. Además se les ha hecho entrega de una réplica de la torre, tras la firma en el libro de honor de la ciudad por parte del zaguero y el delantero, el primero de ellos capitán del equipo y el segundo máximo goleador del Levante y de la categoría de plata del fútbol español. Al acto han asistido miembros de la corporación municipal.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Juventud y Deportes

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent llena el Auditori en sus conciertos de clausura

A lo largo de la semana renombrados intérpretes del panorama nacional e internacional han …