Inicio Notícies Torrent habilita el Pavelló Municipal Esportiu el Vedat com a punt de vacunació sense cita per a les dosis de reforç

Torrent habilita el Pavelló Municipal Esportiu el Vedat com a punt de vacunació sense cita per a les dosis de reforç

2 minuto leer

El punt de vacunació estarà en funcionament a partir del dilluns 27 per a administrar la dosi de reforç a majors de 60 anys vacunats amb Pfizer o Moderna i a persones vacunades amb AstraZeneca o Janssen, segons el procés de vacunació dissenyat des de Sanitat

El procés d’administració de la vacuna contra la covid continua avant i augmenta les xifres de persones vacunades gràcies als punts de vacunació que s’han habilitat en els municipis de la Comunitat.

Els veïns de Torrent que hagen de vacunar-se aquests pròxims dies, podran fer-ho en el Pavelló Municipal Esportiu el Vedat entre 27 i el 30 de desembre, en horari de 9.00 h a 14.00 h. (Carrer del Sol, número 2).

Aquesta campanya de vacunació sense cita que s’inicia aquests dies va dirigida a les persones majors de 60 anys que hagen sigut vacunades amb Pfizer o Moderna fa més de sis mesos; així mateix, poden vacunar-se les persones que van rebre la doble pauta d’AstraZeneca fa més de tres mesos i les persones que van rebre fa més de tres mesos una sola dosi de Janssen.

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Llega una nueva edición de la 10k y la Media Maratón de Torrent

El próximo domingo 8 de mayo se realizará la salida de ambas pruebas desde Parc Central El…