Inicio Notícies Torrent fomenta la mobilitat sostenible entre la seua població infantil mitjançant un concurs de dibuix i de fotografia

Torrent fomenta la mobilitat sostenible entre la seua població infantil mitjançant un concurs de dibuix i de fotografia

3 min read

El tema triat és “Imagina un dia sense cotxes” i formarà part de la campanya de mobilitat sostenible posada en marxa per l’Ajuntament

L’Ajuntament de Torrent, a través de les regidories de Mobilitat i Educació, convoca un concurs infantil de dibuix i fotografia que tindrà com a objecte el tema “Imagina un dia sense cotxes”, que serà de lliure interpretació per cada autor/a –així com la tècnica emprada-.

En l’apartat de dibuix, podrà participar tot l’alumnat de les escoles públiques, privades i concertades de Torrent que, durant el període 2020-21, curse 2n de primària. D’altra banda, en l’àmbit fotogràfic, podran concursar aquells i aquelles que en el mateix període estiguen matriculats en 6é de primària.

Els centres escolars que decidisquen participar, hauran de confirmar prèviament el seu desig de fer-ho mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a educacio@torrent.es, en el qual, a més, s’ha d’indicar el nom del centre i el nombre d’aules que participaran. També cal destacar que el màxim d’obres a presentar, ja siga de dibuix o de fotografia, serà d’1 per persona.

Cada centre escolar haurà de fer arribar les obres abans de les 14:00h del dia 30 de novembre al punt d’informació de l’Ajuntament –situat al Carrer Ramón y Cajal núm. 7-. De manera que, el jurat es reunirà el 15 de desembre a les 12:00h i triarà 3 dibuixos i 1 fotografia de totes les obres concursants per a, després, entregar els premis determinats el dia 21 de desembre a les 12:00h en el Saló de Plens de l’Ajuntament.

Les bases completes podran consultar-se en la pàgina web municipal www.torrent.es. Els 4 guanyadors rebran com a premi 1 patinet especial de rodes grans per a cadascun, gràcies a la col·laboració de Caixa Popular.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Continuen les obres de millora del carrer del Marquesat i de la Mare de Déu del Puig

Les actuacions, incloses en el Pla de Reurbanització de Vies Públiques, tenen un termini p…