Inicio Notícies Torrent fomenta la mobilitat sostenible entre la seua població infantil mitjançant un concurs de dibuix i de fotografia

Torrent fomenta la mobilitat sostenible entre la seua població infantil mitjançant un concurs de dibuix i de fotografia

3 min read

El tema triat és “Imagina un dia sense cotxes” i formarà part de la campanya de mobilitat sostenible posada en marxa per l’Ajuntament

L’Ajuntament de Torrent, a través de les regidories de Mobilitat i Educació, convoca un concurs infantil de dibuix i fotografia que tindrà com a objecte el tema “Imagina un dia sense cotxes”, que serà de lliure interpretació per cada autor/a –així com la tècnica emprada-.

En l’apartat de dibuix, podrà participar tot l’alumnat de les escoles públiques, privades i concertades de Torrent que, durant el període 2020-21, curse 2n de primària. D’altra banda, en l’àmbit fotogràfic, podran concursar aquells i aquelles que en el mateix període estiguen matriculats en 6é de primària.

Els centres escolars que decidisquen participar, hauran de confirmar prèviament el seu desig de fer-ho mitjançant l’enviament d’un correu electrònic a educacio@torrent.es, en el qual, a més, s’ha d’indicar el nom del centre i el nombre d’aules que participaran. També cal destacar que el màxim d’obres a presentar, ja siga de dibuix o de fotografia, serà d’1 per persona.

Cada centre escolar haurà de fer arribar les obres abans de les 14:00h del dia 30 de novembre al punt d’informació de l’Ajuntament –situat al Carrer Ramón y Cajal núm. 7-. De manera que, el jurat es reunirà el 15 de desembre a les 12:00h i triarà 3 dibuixos i 1 fotografia de totes les obres concursants per a, després, entregar els premis determinats el dia 21 de desembre a les 12:00h en el Saló de Plens de l’Ajuntament.

Les bases completes podran consultar-se en la pàgina web municipal www.torrent.es. Els 4 guanyadors rebran com a premi 1 patinet especial de rodes grans per a cadascun, gràcies a la col·laboració de Caixa Popular.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent posa en marxa el Voluntariat Ambiental Torrent Verd 2021

Un any més, l’Ajuntament de Torrent, des de l’àrea de Medi Ambient i en col·la…