Inicio Notícies Torrent fomenta la mobilitat sostenible entre els treballadors municipals mitjançant l’ús de bicicletes elèctriques

Torrent fomenta la mobilitat sostenible entre els treballadors municipals mitjançant l’ús de bicicletes elèctriques

2 min read

Amb el lliurament de les primeres bicicletes es posa en marxa un projecte pilot que durarà un mes

L’Ajuntament de Torrent, en la seua aposta per aconseguir una mobilitat sostenible mitjançant l’ús del transport elèctric, ha iniciat aquest matí un projecte pilot de foment de la mobilitat sostenible entre els treballadors municipals amb l’entrega de tres bicicletes elèctriques a diferents empleats públics.

Es tracta de “una experiència pilot en la qual es farà un estudi mitjançant els empleats de l’administració amb la finalitat de conscienciar la ciutadania i poder-lo aplicar a l’empresa privada per a continuar avançant cap a una mobilitat sostenible a Torrent”, ha assenyalat el regidor de mobilitat, Raúl Claramonte.

L’experiència consisteix en la cessió de manera gratuïta de tres bicicletes elèctriques de Movus durant un mes. Aquestes bicicletes s’assignen a tres empleats municipals seleccionats, els quals assumiran la custòdia de la bicicleta durant aquest temps per a desplaçar-se des de casa fins al lloc de treball.

En acabar el mes, els participants faran una enquesta que permetrà mesurar l’ús real de les bicicletes i els estalvis energètics aconseguits per haver-la substituït pel cotxe. A més, es farà també una enquesta sobre la qualitat del servei que servirà a l’empresa Movus per a millorar la seua experiència amb el producte.

 

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent posa en marxa el Voluntariat Ambiental Torrent Verd 2021

Un any més, l’Ajuntament de Torrent, des de l’àrea de Medi Ambient i en col·la…