Inicio Notícies Cultura Torrent espera un cap de setmana replet d’activitats

Torrent espera un cap de setmana replet d’activitats

4 min read

El cinema d’estiu, les festes d’urbanitzacions i les processons són les protagonistes de la programació d’agost.

Les festes patronals van arribar a la seua fi fa una setmana, però els carrers de la ciutat continuen actius gràcies a les diferents activitats organitzades per l’ajuntament i les associacions de veïns per al pròxim cap de setmana. Els i les torrentines podran gaudir de tres dies de cinema, festes d’urbanitzacions i actes religiosos, entre moltes altres opcions.

CINEMA D’ESTIU

Cinema, nits a la plaça continua amb la seua programació aquest cap de setmana. Després de l’èxit de la seua arrencada, amb quasi 2.000 espectadors, aquest divendres Torrent torna a convertir-se en un cinema d’estiu per a tots els públics.

La plaça de la Llibertat projectarà la comèdia Perdiendo el este el divendres 9 d’agost a les 22.30 hores. A la mateixa hora i dia, els i les torrentines podran gaudir de Campeones, la pel·lícula premiada amb el Goya al millor film del 2019, en l’àrea recreativa La Marxadella. Finalment, el dissabte a les 22.30 hores, la Plaça de l’Església acollirà el cinema amb la comèdia espanyola El mejor verano de mi vida.

FESTES EN ASSOCIACIONS DE VEÏNS

La urbanització El Pantà celebra el divendres a les 20 hores el seu concurs de paelles. Els veïns i veïnes de l’associació es reuniran per a cuinar i triar el millor plat del tradicional menjar valencià.

Per part seua, l’Associació de Veïns San Cayetano gaudirà del seu tradicional sopar el dissabte a les 21.30 hores emmarcada dins de les seues festes d’estiu.

A més, el càmping La Piràmide de Torrent serà escenari d’un mercat ambulant solidari els beneficis de la qual aniran destinats a l’Associació de Discapacitats de Massamagrell (ADISMA).

TRADICIONS

El diumenge serà dia d’esdeveniments religiosos. A les 12 hores se celebrarà la missa en honor a Sant Cayetano a l’Església del Buen Consejo, amb la seua posterior processó a les 20 hores. A més, a les 13.30 hores donarà inici la processó Virgen del Cisne en la Plaça l’Asunción, que comptarà amb la participació del cònsol de l’Equador.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Una sendera nocturna pel Vedat, protagonista de la programació del cap de setmana a Torrent

El cap de setmana a Torrent ve carregat d’activitats per a tota mena de públics, des…