Inicio Notícies Economia Torrent es prepara per a una setmana de Black Friday

Torrent es prepara per a una setmana de Black Friday

3 min read

La campanya “Comerç de proximitat, aliments de qualitat” seguix fins al mes de desembre

Els descomptes del Black Friday s’amplien del 19 al 24 de novembre

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal Idea’t, amb l’objectiu de fomentar l’activitat i la compra en el comerç local, programa una gran campanya de descomptes amb motiu del Black Friday i, a més, continua fins a desembre amb la campanya “Comerç de proximitat, aliments de qualitat”. És una campanya que va començar el mes d’octubre passat i s’allargarà fins a desembre, amb la qual es pretén incentivar la compra en comerços de proximitat a través de diversos sortejos i regals dels diferents comerços. Entre els premis, que se sortejaran el 12 de desembre, hi ha una cistella de Nadal valorada en 300 € o 20 premis de 50€, entre altres.

El regidor de Gestió de Recursos, Andrés Campos, ha destacat “la importància de donar suport a l’economia i el comerç local a través d’estes iniciatives, que a més proporcionen grans avantatges i comoditats al consumidor”.

Durant els últims anys els consumidors han aprofitat els grans descomptes del Black Friday per a fer les compres prèvies a les festes nadalenques. Per això, Torrent se suma a esta campanya global i l’adapta al comerç local, primerament amb les ofertes i promocions del Black Friday “i les amplia a una setmana, des del dilluns 19 fins al dissabte 24 de novembre, en els més de 75 establiments adherits, amb descomptes de fins al 60 % en alguns casos”, ha explicat la gerent d’Idea’t, María Muñoz. A més, se sortejaran 5 vals de compra de 100 € en els comerços de la campanya.

Els comerços participants i bases de les campanyes es poden consultar en: https://torrent.portaldelcomerciante.com/

Ver más artículos relacionados
Ver más en Economia
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

L’Ajuntament de Torrent remodela i redistribueix les àrees de Govern Local

L’alcalde Jesús Ros ha signat aquest matí el decret d’alcaldia mitjançant el q…