Inicio Notícies Educació Torrent es prepara per a la Huitena Fira d’Escoles Emprenedores Sostenibles

Torrent es prepara per a la Huitena Fira d’Escoles Emprenedores Sostenibles

3 min read

Un any més, l’Ajuntament de Torrent, a través d’IDEAT, impulsa el programa d’Escoles Emprenedores Sostenibles que, amb aquesta edició, serà la huitena fira celebrada a la ciutat. Tindrà lloc el divendres 4 de juny de 9.00 a 13.00 hores en l’Antic Mercat de Torrent.

Escoles Emprenedores Sostenibles (EES) és un programa lúdicoeducatiu dirigit a l’alumnat de primària i secundària que proposa treballar amb els més joves els valors propis de la cultura emprenedora com l’autonomia, la creativitat, el treball en equip i la presa de decisions mitjançant la creació d’empreses sostenibles a l’aula. Amb aquesta iniciativa, els alumnes podran triar la forma jurídica de l’empresa, nomenar els seus representants i elaborar els productes o dissenyar els serveis per a la comunitat.

Durant el curs escolar 2020-2021 en el marc de l’assignatura d’Iniciativa a l’Activitat Emprenedora de 3r i 4t de l’ESO, el col·legi San José y Santa Ana i el col·legi Santa Teresa de Jesús, amb més de 90 estudiants són els protagonistes d’aquesta nova edició.

Aquest divendres 4 de juny en l’Antic Mercat de Torrent, coincidint amb el mercat ambulant municipal, serà quan les empreses creades durant el curs oferiran els seus productes i serveis al públic. I també, com cada any, el 20% dels beneficis recollits de la venda aniran destinats a una ONG que cada cooperativa ha triat en assemblea. Es tracta d’emprendre, sensibilitzar i que l’EES continue sent un projecte educatiu, solidari i sostenible.

 

 

 

 

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Educació
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

L’Ajuntament de Torrent continua amb la recuperació de les zones verdes del Vedat

Els serveis de jardineria treballen en la neteja de les faldes del Vedat pròximes a Mirama…