Inicio Notícies Torrent es manifesta contra la violència de gènere

Torrent es manifesta contra la violència de gènere

3 min read

Els torrentins i torrentines van participar en una marxa que va culminar llegint un manifest en la plaça de la Unió Musical

Una gran marxa de persones va recórrer ahir a la vesprada l’avinguda al Vedat de Torrent per a manifestar-se en contra de la violència de Gènere en el Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona. Les veus dels torrentins i torrentines es van escoltar amb missatges com “Ni una menys”, “No ens mires, uneix-te!” o “No estem totes, falten les assassinades!”, durant tot el recorregut, que es va iniciar en la plaça Bisbe Benlloch fins a arribar a la plaça de la Unió Musical.


La comitiva, acompanyada per la regidora de Polítiques d’Igualtat, Marina Olivares, i en la qual també va participar l’alcalde Jesús Ros, i representants de la corporació municipal, obria la marxa amb una pancarta on es podia llegir: “Torrent contra la violència de gènere”.

En la plaça de la Unió Musical, la regidora d’Igualtat va ser l’encarregada de llegir el manifest per a condemnar qualsevol tipus de violència i reflexionar sobre la igualtat entre dones i homes, “una xacra molt present en la nostra societat i que, des de l’Ajuntament de Torrent, estem compromesos a combatre-la i transformar la nostra societat encaminada a l’apoderament de les dones”.


Seguidament, la Muixeranga La Torrentina va realitzar, donada suport amb les mans de les persones congregades, una figura i va desplegar una pancarta amb la paraula “Prou”. Finalment, el club de lectura de Casa de la Dóna va llegir diversos textos que van fer reflexionar sobre la figura de la dona en la nostra societat.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent, protagonista del VII Circuit MTB València

Més de 600 ciclistes realitzaran una marxa i una crono a Torrent els dies 15 i 16 de febre…