Inicio Notícies Cultura Torrent entrega los premios del 17º Concurso de Fotografía TorrentJove

Torrent entrega los premios del 17º Concurso de Fotografía TorrentJove

3 minuto leer

També es va realitzar el lliurament dels premis corresponents al 1r Concurs d’Il·lustració i Microrelat TorrentJove

La sala d’exposicions de l’Espai va acollir ahir el lliurament dels premis del 17è Concurs de Fotografia TorrentJove, que en aquesta edició tenia com a tema la fotografia de viatges i les fotografies de la ciutat, destacant el paisatge urbà i els espais de convivència. L’acte va comptar amb la presència de la regidora de Joventut, Marina Olivares, qui va destacar “la qualitat professional de les obres presentades, que ens ajuden a entendre el patrimoni cultural i paisatgístic de llocs molt diversos a través de la mirada del viatger”.

Així, la relació de premis d’aquesta edició va quedar disposada de la següent manera:

– Premi Local (600 euros) a Patricia Jiménez Esteve, per les fotografies, “Dia de platja, contemplant el paisatje i amic fidel”.

– Primer Premi (700 euros), a Pau Borredà Ricart, per la fotografia “Erg Chebbi”.

– Segon Premi (600 euros), a la fotografia amb el títol “Records de l’estiu”, de Cristina Bartual Murgui .

– Premi a la millor col·lecció (1.100 euros), a Miquel Ponce Díaz, per les seues fotografies, “Far North (Highlands, Escòcia 2017”.

Concurs d’Il·lustració i de Microrelat TorrentJove

Igualment, ahir es va realitzar el lliurament dels guardons de dos certàmens de nova creació, com són el 1r Concurs d’Il·lustració TorrentJove i el 1r Concurs de Microrelat TorrentJove. Així, per al certamen d’il·lustració, els concursants havien de presentar dibuixos sobre un fragment de text del tercer llibre de la trilogia El poder del fuego  de Cristina Montesa, sent Patricia López, per la seua obra Descenso al fuego, i Lucia Alcaráz, amb Juego de fuego, les guanyadores dels dos premis de 250 euros. Per part seua, Aitana Gracia, amb La locura de la ausencia, i Laia Farrás, amb Un bitllete de ida, es van fer amb el guardó de 250 euros en la categoria de microrelat, els textos del qual estaven inspirats en fotografies premiades en edicions anteriors del certamen de fotografia.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

Torrent entrega los premios del 17º Concurso de Fotografía TorrentJove

3 minuto leer

También se realizó la entrega de los premios correspondientes al 1er Concurso de Ilustración y Microrrelato Torrent Jove


La sala de exposiciones de l’Espai acogió ayer la entrega de los premios del 17º Concurso de Fotografía TorrentJove, que en esta edición tenía como tema la fotografía de viajes y las fotografías de la ciudad, destacando el paisaje urbano y los espacios de convivencia. El acto contó con la presencia de la concejala de Juventud, Marina Olivares, quien destacó “la calidad profesional de las obras presentadas, que nos ayudan a entender el patrimonio cultural y paisajístico de lugares muy diversos a través de la mirada del viajero”.

Así, la relación de premios de esta edición quedó dispuesta de la siguiente manera:

– Premio Local (600 euros) a Patricia Jiménez Esteve, por las fotografías, “Dia de platja, contemplant el paisatje y amic fidel”.

– Primer Premio (700 euros), a Pau Borredá Ricart, por la fotografia “Erg Chebbi”.

– Segundo Premio (600 euros), a la fotografia con el título “Records de l’estiu”, de Cristina Bartual Murgui .

– Premio a la mejor colección (1.100 euros), a Miquel Ponce Díaz, por sus fotografias, “Far North (Highlands, Escocia 2017”.

Concurso de Ilustración y de Microrrelato TorrentJove

Igualmente, ayer se realizó la entrega de los galardones de dos certámenes de nueva creación, como son el 1er Concurso de Ilustración TorrentJove y el 1er Concurso de Microrrelato TorrentJove. Así, para el certamen de ilustración, los concursantes debían presentar dibujos sobre un fragmento de texto del tercer libro de la trilogía El poder del fuego  de Cristina Montesa, siendo Patricia López, por su obra Descenso al fuego, y Lucia Alcaráz, con Juego de fuego, las ganadoras de los dos premios de 250 euros. Por su parte, Aitana Gracia, con La locura en la ausencia, y Laia Farrás, con Un billete de ida, se hicieron con el galardón de 250 euros en la categoría de microrrelato, cuyos textos estaban inspirados en fotografías premiadas en ediciones anteriores del certamen de fotografía.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

La Asociación de Vecinos El Vedat organiza el I Mercado de Artesanía El Vedat

Este evento tendrá lugar el próximo sábado 23 de abril, de 9h a 14h, en la calle Font de S…