Inicio Notícies Torrent enllestix el procés per a obrir al públic l’aparcament Joan Carles I

Torrent enllestix el procés per a obrir al públic l’aparcament Joan Carles I

5 min read

El contracte establirà tarifes i abonaments mensuals a preus reduïts amb descomptes per a jubilats, pensionistes i persones amb diversitat funcional

L’Ajuntament de Torrent, amb l’objectiu de donar un major servei a la ciutadania i solucionar els problemes d’estacionament, ha aprovat el contracte de serveis auxiliars de l’aparcament de titularitat municipal Joan Carles I. L’objecte del contracte, el valor anual estimat del qual és de 193.479 €, està constituït per la prestació de diferents serveis auxiliars per a l’obertura al públic, com ara dotació dels mitjans necessaris personals i materials de control i vigilància, gestió administrativa d’usuaris, altes i baixes, control d’ingressos i despeses, engegada dels equips i instal·lacions existents, neteja de les instal·lacions, etc.

El regidor d’Economia, Andrés Campos, ha declarat que “este contracte respon a les demandes dels veïns i veïnes, perquè tinguen un lloc per a estacionar a causa de la fluïdesa de vehicles per eixa zona, on es troben alguns espais concorreguts per la ciutadania: jutjats, Hisenda o la parada del metro Torrent Avinguda. Gràcies a la bona gestió de l’actual equip de govern es dóna solució a un assumpte pendent; per fi l’aparcament podrà donar servei i, de pas, recuperar part dels quatre milions d’euros que va costar-ne la recuperació a tots els torrentins, encara que no siga eixe l’objectiu prioritari de l’obertura al públic, sinó donar solucions als veïns i comerços de la zona, que reclamaven la seua posada en marxa”.

Es tracta d’un contracte de serveis obert, subjecte a regulació harmonitzada per raó de la quantia, que presentarà un preu públic amb tarifes ordinàries, pensades per al benestar del client i per les quals no s’obtindrà cap benefici econòmic. Segons el temps d’estacionament, el preu de l’aparcament serà de 0.20 cèntims els primers 30 minuts, i tindrà un import des de 0,01 a 0,015 euros el minut, segons el temps addicional. A partir del minut 256 s’abonarà 3.50 euros per cada dia natural o fracció.

A més, s’oferirà l’opció d’abonaments periòdics mensuals amb preus reduïts, que es dividiran en matí, vesprada, nit i 24 hores, i que tindran un preu des de 15 euros fins a 30 euros. Els jubilats, pensionistes i persones amb diversitat funcional tindran una reducció del 10 % en qualsevol de les modalitats contractades. Campos ha assenyalat la importància dels preus baixos en l’aparcament: “Hem pensat en tarifes reduïdes, assequibles per a totes les butxaques; a més, hem creat descomptes per a diferents col·lectius. No busquem obtenir beneficis, sinó oferir un servei de qualitat i bon preu per a tots i totes”.

L’aparcament, que es troba situat a l’encreuament de l’avinguda de Joan Carles I amb el carrer del Pare Méndez, té una superfície construïda de 9.384 metres quadrats en dos plantes i disposa de 300 places d’aparcament. A més de diversos accessos per als vianants, disposa d’una entrada i eixida de vehicles independent i està connectat per als vianants de forma directa amb l’estació de metro Torrent Avinguda.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…