Inicio Notícies Joventut i Esports Torrent dona la benvinguda als espectacles nadalencs i obri les portes de la Carpa de Nadal

Torrent dona la benvinguda als espectacles nadalencs i obri les portes de la Carpa de Nadal

3 minuto leer

Situada al costat de la Torre, la Carpa estarà oberta fins al 8 de gener, amb activitats i jocs tradicionals, cinema, teatre, concerts de música i tallers recreatius

L’Ajuntament de Torrent ha preparat un programa replet d’activitats especialment dirigides als xiquets i xiquetes de Torrent que es duran a terme al llarg d’aquestes festes nadalenques. Una programació especial que es va iniciar el passat cap de setmana amb el muntatge de la carpa, al qual va seguir un espectacle a càrrec de Horta Teatre, i la projecció de la primera pel·lícula, del cicle Cinema de Nadal que portarà fins a dotze films més.
La programació per a aquests dies es completarà amb activitats i jocs tradicionals, cinema, teatre, concerts de música i tallers recreatius. Un programa complet que continua aquest pròxim dissabte, reservat per a la trobada entre associacions solidàries de Torrent i més cinema, a la tarda.
Dia 19, amb Cucurucú Teatre i el Joc de l’Oca Torrentina; a més, la tercera pel·lícula del cicle de Cinema per Nadal. El 21 els veïns i veïnes de Torrent podran gaudir de la música al carrer amb el concert de nadales que organitza el Conservatori de Música. I el 23 al matí un programa especial de Pequerradio, La màgia del Nadal. El Joc de l’Oca Torrentina de Cucurucú repeteix el dia 26, i el 27 ens visitarà Tonet, amb les seves històries i cançons. Els dies següents estaran dedicats a tallers de teatre i ludoteques, sempre alternant amb projeccions de cinema i activitats per als més xicotets. Fins a arribar els primers dies del nou any, en què es proposen uns jocs de escape room i més cinema, junt amb un altre programa de Pequerradio.

Finalment, destacar altres esdeveniments que es realitzen fora de la carpa, com ara l’exposició de Llegendes de l’Esport, oberta fins al 30 de gener; i l’exposció de Playmobil, que romandrà fins al dia 8.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Joventut i Esports
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Llega una nueva edición de la 10k y la Media Maratón de Torrent

El próximo domingo 8 de mayo se realizará la salida de ambas pruebas desde Parc Central El…