Inicio Mobilitat Torrent dona el tret d’eixida a la Setmana de la Mobilitat amb una xarrada sobre accessibilitat

Torrent dona el tret d’eixida a la Setmana de la Mobilitat amb una xarrada sobre accessibilitat

2 min read

Fins al 22 de setembre, el transport públic és gratuït en tota la ciutat

Les activitats de la programació de la Setmana de la Mobilitat de Torrent, del 16 al 22 de setembre, van arrancar ahir a la vesprada amb la xarrada informativa ‘Accessibilidad Universal. El caso de Torrent’, impartida per Asidit (Associació per la Integració de Discapacitats de Torrent), en col·laboració amb el col·lectiu Soterranya. A l’acte, en el qual es van tractar aspectes bàsics sobre la importància de tindre ciutats accessibles per a tots i totes, va assistir el regidor d’Atenció a les Persones, José Antonio Castillejo, i el regidor de Festes, Pascual Martínez.

Les activitats continuen el dimecres amb Bicinit al estels, un ciclopasseig nocturn organitzat pel col·lectiu Soterranya, que donarà inici a la porta de l’Ajuntament a les 20.30h. Les persones participants podran gaudir d’un passeig nocturn amb bicicleta i, al mateix temps, contemplar les estreles, perquè durant la ruta es realitzaran observacions astronòmiques.

A més, el transport públic a Torrent és gratuït durant tota la Setmana de la Mobilitat, una iniciativa per a conscienciar a la societat torrentina en la reducció de l’ús del vehicle privat.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Mobilitat
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Èxit de la Targeta +25 en els seus primers 15 dies

Fins al moment s’han tramitat prop de 150 targetes que han posat en circulació 25.00…