Inicio Notícies Torrent tindrà una bàscula municipal per a pesar camions de fins a 60.000 kg

Torrent tindrà una bàscula municipal per a pesar camions de fins a 60.000 kg

3 min read

El servei, que estarà instal·lat en el Mas del Jutge, donarà resposta a les necessitats dels agricultors i empresaris torrentins, però també als camions de recollida de fem

L’Ajuntament de Torrent va adjudicar dilluns en la junta de govern el projecte de construcció d’una bàscula municipal en el polígon industrial Mas del Jutge. La bàscula, amb una capacitat de pes de fins a 60.000 kg, donarà servei de pesatge tant als llauradors i als industrials com als camions de recollida de fem. Amb un pressupost de 95.000 €, s’espera poder començar la construcció durant el mes de març i podria estar acabada en tres mesos.

Amb este nou servei, “Torrent es convertirà en un dels pocs pobles que tindrà una bàscula de gran tonatge”, ha exposat l’alcalde, Jesús Ros. Amb la finalitat de poder donar servei a qualsevol usuari que ho necessite, s’instal·larà un sistema de moneder autoservici, “per a facilitar-ne l’ús i donar resposta a la necessitat dels agricultors locals, que necessiten una bàscula d’este calibre per al treball diari”, afig Ros.

Quant al sistema de pesatge dels camions de recollida de fem, la bàscula estarà connectada amb el consistori mitjançant un ordinador, de manera que anirà transferint-li les dades. Mitjançant un sistema de targetes col·locades en els vehicles s’identificarà els camions que s’hi pesen, i així no serà necessària la presència d’una persona permanentment per a controlar el procés.

Després de diversos canvis en el projecte, segons les necessitats que els agricultors tenien, es va aprovar el projecte definitiu que permet els diferents usos i es va iniciar el procés de contractació de l’obra fa aproximadament un any. El procés quedà desert perquè no s’hi presentà cap empresa per a executar-lo. Després de la convocatòria per segona vegada del procés de contractació de l’obra, finalment ha sigut adjudicada i en uns mesos Torrent tindrà una bàscula de pesatge disponible per a tots.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…