Inicio Notícies Educació Torrent destina 470.000 euros a beques per a l’alumnat d’Educació Infantil de primer cicle

Torrent destina 470.000 euros a beques per a l’alumnat d’Educació Infantil de primer cicle

2 min read

Hui s’ha obert el termini de sol·licitud de les ajudes de 500 a 900 euros per a les famílies amb xiquets i xiquetes de 0 i 3 anys

Amb la finalitat de garantir l’accés a l’educació i assegurar-se l’escolarització de l’alumnat de 0 i 3 anys, l’Ajuntament de Torrent obri el període de sol·licitud de les beques que es podran sol·licitar fins al dia 16 de novembre.

L’import total previst per a la convocatòria per al curs 2020/2021 és de 470.000 euros, el qual es distribuirà proporcionalment al nombre d’estudiants que complisquen els requisits, amb els límits individuals de: màxim 900 i mínim 500 euros.

“Gràcies a aquestes ajudes podem ajudar a alleugerir la càrrega econòmica de les famílies, i contribuir al fet que totes tinguen les mateixes condicions d’accés al sistema educatiu”, ha explicat la regidora d’Educació, Patricia Sáez.

La sol·licitud ha de presentar-se preferentment per mitjà del tràmit que s’habilitarà a aquest efecte i que estarà disponible en la seu electrònica de l’Ajuntament de Torrent. No obstant això, també podrà presentar-se en els registres i oficines de l’ajuntament.

Les bases de la convocatòria poden veure’s en el següent enllaç: https://bit.ly/34xXKZf

Ver más artículos relacionados
Ver más en Educació
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent uneix forces amb diverses ciutats europees per a elaborar un Pla d’Acció contra la COVID-19

El regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos, va participar dijous passat en una …