Inicio Notícies Cultura Torrent de Paraules celebra el seu desè aniversari amb una programa especial d’activitats

Torrent de Paraules celebra el seu desè aniversari amb una programa especial d’activitats

2 minuto leer

Setmana Cultural a la sala l’Espai amb recitals de poesia, exposicions de pintura i tallers literaris per a celebrar l’aniversari d’aquesta associació cultural

Torrent de Paraules, associació dedicada a la difusió i organització d’esdeveniments culturals, celebra la seua Setmana Cultural amb motiu del seu X Aniversari. Del 13 al 17 de desembre, Torrent de Paraules compleix deu anys de trajectòria com a motor cultural i recreatiu i per aquest motiu ha programat una sèrie d’activitats amb les quals reunirà amants de les lletres i la cultura en una festa de la paraula, la imatge i la música, que es trobaran a la sala d’exposicions l’Espai, edifici Metro-Avinguda, per a delectació dels presents i satisfacció dels organitzadors.

Ahir dilluns es va inaugurar aquesta Setmana Cultural amb la presentació del llibre Antologia de Torrent de Paraules, que donà pas a la jornada del dimarts, amb un recital i interpretació de textos de Poeta a Nova York, de Federico García Lorca, que serà a més el marc de presentació per a l’exposició de pintura Manhattan Lovers, de Francisco García Gascón, qui exposarà les seues obres a la sala de l’Espai durant tota la setmana.

Les vesprades de dimecres i dijous l’associació cultural Torrent de Paraules oferirà a socis i simpatitzants sengles tallers de poesia oriental, amb la participació dels ponents Gregorio Muelas i José Antonio Olmedo.
Finalment, la setmana cultural serà clausurada amb una jornada de nomenaments i reconeixements amenitzada amb un homenatge a Miguel Hernández i l’actuació del cantautor Juanjo Pérez.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Llega una nueva edición de la 10k y la Media Maratón de Torrent

El próximo domingo 8 de mayo se realizará la salida de ambas pruebas desde Parc Central El…