Inicio Festes i Tradicions Torrent dóna a conéixer la seua Setmana Santa en la Trobada Interdiocesana de Germandats

Torrent dóna a conéixer la seua Setmana Santa en la Trobada Interdiocesana de Germandats

3 min read

El Museu de la Setmana Santa i l’exposició de vestits de reina van mostrar la singularitat de la Setmana Santa torrentina

Torrent va acollir dissabte la IX Trobada Interdiocesana de Germandats i Confraries, una jornada de convivència que començà de bon matí amb la recepció en el Museu de Setmana Santa. L’alcalde, Jesús Ros; acompanyat per la reina de l’Encontre, Gemma Torrent; el president de la Junta Central de Germandats, José Vicente Yago; el consiliari de la Setmana Santa de Torrent, Juan José Llorens, i diversos membres de la corporació van donar la benvinguda als més de 200 assistents vinguts de tota la Comunitat Valenciana. Durant la recepció, tots ells van conéixer de primera mà el Museu de Setmana Santa, mostra del valor artístic de la Setmana Santa torrentina.

A continuació, es van traslladar a la parròquia de l’Assumpció acompanyats per una representació de les bandes de cornetes i tambors de la Santa Faç, Negacions de Pere i Jesús Natzaré. Una vegada allí, el consiliari de la Setmana Santa de Torrent, Juan José Llorens, va oferir una conferència sobre l’evangelització dels confrares a través de la Setmana Santa. Després, enfront del local social de la germandat de la Mare de Déu dels Dolors es va gaudir d’un vi d’honor mentre les bandes que acompanyaven la comitiva tocaven diverses marxes. L’última parada va ser l’Antic Mercat, on els visitants van poder conéixer la figura de la reina de l’Encontre, màxim exponent de la Setmana Santa torrentina, a través dels vestits de l’exposició. Després d’un dinar de germanor en el Vedat, una eucaristia en la parròquia de Montsió presidida pel bisbe auxiliar, Arturo Ros, es va posar punt final a la IX Trobada Interdiocesana. La pròxima trobada serà en la Vall d’Uixó el 3 de febrer de 2018.
Totes les fotografies de la Trobada en la galeria de Flickr del Ajuntament de Torrent: http://bit.ly/2lccoju

Ver más artículos relacionados
Ver más en Festes i Tradicions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

También le puede interesar

L’Ajuntament de Torrent continua atenent els dubtes i consultes d’empreses i negocis locals durant l’Estat d’Alarma

Les consultes d’empreses, comerços i autònoms poden dirigir-se a Idea’t per telèfon …