Inicio Notícies Joventut i Esports Torrent correrà la RunCàncer el 26 de setembre

Torrent correrà la RunCàncer el 26 de setembre

3 min read

La prova solidària de 2019 va marcar un èxit en la capital de l’Horta Sud amb més de 2.353 persones participants i una recaptació de 11.756 €

L’Associació Espanyola Contra el Càncer de València (AECC València) va presentar divendres passat la VI edició RunCàncer per a aquest 2020; el circuit de carreres i marxes solidàries més gran de tota Europa, i en el qual la ciutat de Torrent se suma un any més corrent el dia 26 de setembre. El Palau de Congressos va acollir aquest acte de presentació que ha va comptar amb la participació de la presidenta de la Junta Local de l’AECC Torrent, Amparo Almerich; la regidora d’Esports, Susi Ferrer, el Diputat d’Esports i regidor de l’Ajuntament de Torrent, Andrés Campos; i el president de la AECC València, Tomás Trénor.

Un total de 108 marxes, 17 de les quals també albergaran carrera, se celebraren al llarg d’enguany. Torrent, que l’any passat va reunir a més de 2.353 persones participants, va sumar una recaptació de 11.765 euros. Així, el Circuit RunCàncerAECC València va tancar 2019 reunint a prop de 82.000 participants en les 81 proves celebrades en aquesta V edició, que torna a ser rècord gràcies als 340.855€ recaptats.

Durant l’acte, a més, es va fer lliurament de les beques d’investigació contra el càncer als cinc joves seleccionats gràcies a la recaptació del circuit del passat 2019. D’aquesta forma, enguany AECC València ha repartit cinc beques d’investigació en projectes relacionats amb el càncer de mama, el càncer infantil, el càncer de pròstata i d’estómac.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Joventut i Esports
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

L’Ajuntament de Torrent remodela i redistribueix les àrees de Govern Local

L’alcalde Jesús Ros ha signat aquest matí el decret d’alcaldia mitjançant el q…