Inicio Notícies Torrent convoca un concurs de vídeo per a fomentar la mobilitat sostenible en el municipi

Torrent convoca un concurs de vídeo per a fomentar la mobilitat sostenible en el municipi

3 min read

El tema triat és “Atreveix-te amb la mobilitat sostenible” i podran participar aquelles persones majors d’edat empadronades a Torrent

L’Ajuntament de Torrent, a través de la Regidoria de Mobilitat i la Regidoria d’Educació, convoca el concurs de vídeos “Mobilitat sostenible a Torrent 2020”, que estarà subjecte al tema “Atreveix-te amb la mobilitat sostenible” –el qual serà de lliure interpretació- i en el qual podran participar totes les persones majors d’edat empadronades en el municipi.

D’aquesta manera, els participants podran enviar els seus vídeos al correu de l’àrea de Mobilitat amb l’etiqueta #MOVILIDADURBANATORRENT –sempre que la duració dels mateixos no excedisca els 90 segons-. Així mateix, les obres han de mostrar als participants fent ús de mitjans de Mobilitat Sostenible a la ciutat de Torrent, en cas contrari no seran acceptades.

Els concursants, que només podran enviar un vídeo com a màxim, hauran d’inscriure’s amb cita prèvia en el punt d’informació del carrer Ramón y Cajal número 7, on rebran, en el moment de la inscripció, una samarreta i una motxilla que hauran de portar en els vídeos.

Finalment, el termini d’inscripció i d’enviament de vídeos finalitzarà el pròxim dia 30 de novembre a les 14:00h, mentre que, per part seua, el jurat es reunirà el dia 15 de desembre per a triar als tres guanyadors del concurs –que s’embutxacaran una quantia de 300, 150 i 75 euros, respectivament, segons la seua posició en el podi- . Per tant, el lliurament de premis tindrà lloc el dia 22 de desembre a les 12:00h en el Saló de Plens de l’Ajuntament.

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent posa en marxa el Voluntariat Ambiental Torrent Verd 2021

Un any més, l’Ajuntament de Torrent, des de l’àrea de Medi Ambient i en col·la…