Inicio Notícies Cultura Torrent convoca les ajudes per a activitats lúdiques i entitats ciutadanes i culturals

Torrent convoca les ajudes per a activitats lúdiques i entitats ciutadanes i culturals

4 min read

Les tres subvencions sumen un import total de 92.400 € i les bases poden consultar-se en la web municipal (www.torrent.es)

Amb l’objectiu de promoure les tradicions festives, la participació ciutadana i fomentar el desenvolupament de les activitats culturals, l’Ajuntament de Torrent ha obert la convocatòria per a sol·licitar la concessió de les subvencions en matèria d’activitats lúdiques i tradicionals, associacions veïnals i entitats ciutadanes, així com per a associacions i entitats culturals.

Les subvencions dirigides a les associacions i entitats culturals sense ànim de lucre poden sol·licitar-se a partir de demà, 20 d’agost, fins al 19 de setembre. En total s’han destinat 32.000 €, que estan repartits segons la categoria de la pròpia activitat: teatre (8.500 €), ball (8.000 €), pintura (600 €), literatura (2.500 €), valencià (1.500 €), música (2.500 €) i resta d’activitats (8.400 €). “Una aposta per la difusió d’activitats culturals i dinamització de la cultura a la nostra ciutat, així com fomentar la nostra llengua, tradicions folklòriques i patrimoni”, ha explicat la regidora de Cultura, Susi Ferrer.

Al mateix temps, hui s’ha obert el període per a la sol·licitud de les subvencions a entitats veïnals i participació ciutadana sense ànim de lucre, a més de les destinades en matèria d’activitats lúdiques i tradicionals. Les dos ajudes poden sol·licitar-se fins al dia 16 de setembre.

D’aquesta manera, el consistori destina un import total de 24.000 € per a les associacions torrentines, ja que aquestes contribueixen i posen en marxa nombrosos projectes en benefici de la ciutadania i la cultura. D’altra banda, les subvencions en matèria d’activitats lúdiques i tradicionals tenen un pressupost de 36.400 €, que promouran les tradicions festives de Torrent que estiguen dirigides a tots els públics.

Com a novetat enguany, l’ajuntament ha doblegat el període per a tramitar les ajudes, passant de 15 dies a un mes. D’aquesta forma, “oferim un major temps perquè les persones interessades puguen preparar l’agenda d’activitats i presentar tota la informació”, assenyala Ferrer.

Les bases de les tres convocatòries poden consultar-se a través de la pàgina web municipal (www.torrent.es) i en el següent enllaç: http://bit.ly/2tiwmat

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent presenta el Pla de Mobilitat del Vehicle Elèctric

La ciutat disposarà de 15 punts de recàrrega elèctrics distribuïts per diferents àrees del…