Inicio Notícies Cultura Torrent convoca les ajudes per a activitats lúdiques i entitats ciutadanes i culturals

Torrent convoca les ajudes per a activitats lúdiques i entitats ciutadanes i culturals

4 min read

Les tres subvencions sumen un import total de 92.400 € i les bases poden consultar-se en la web municipal (www.torrent.es)

Amb l’objectiu de promoure les tradicions festives, la participació ciutadana i fomentar el desenvolupament de les activitats culturals, l’Ajuntament de Torrent ha obert la convocatòria per a sol·licitar la concessió de les subvencions en matèria d’activitats lúdiques i tradicionals, associacions veïnals i entitats ciutadanes, així com per a associacions i entitats culturals.

Les subvencions dirigides a les associacions i entitats culturals sense ànim de lucre poden sol·licitar-se a partir de demà, 20 d’agost, fins al 19 de setembre. En total s’han destinat 32.000 €, que estan repartits segons la categoria de la pròpia activitat: teatre (8.500 €), ball (8.000 €), pintura (600 €), literatura (2.500 €), valencià (1.500 €), música (2.500 €) i resta d’activitats (8.400 €). “Una aposta per la difusió d’activitats culturals i dinamització de la cultura a la nostra ciutat, així com fomentar la nostra llengua, tradicions folklòriques i patrimoni”, ha explicat la regidora de Cultura, Susi Ferrer.

Al mateix temps, hui s’ha obert el període per a la sol·licitud de les subvencions a entitats veïnals i participació ciutadana sense ànim de lucre, a més de les destinades en matèria d’activitats lúdiques i tradicionals. Les dos ajudes poden sol·licitar-se fins al dia 16 de setembre.

D’aquesta manera, el consistori destina un import total de 24.000 € per a les associacions torrentines, ja que aquestes contribueixen i posen en marxa nombrosos projectes en benefici de la ciutadania i la cultura. D’altra banda, les subvencions en matèria d’activitats lúdiques i tradicionals tenen un pressupost de 36.400 €, que promouran les tradicions festives de Torrent que estiguen dirigides a tots els públics.

Com a novetat enguany, l’ajuntament ha doblegat el període per a tramitar les ajudes, passant de 15 dies a un mes. D’aquesta forma, “oferim un major temps perquè les persones interessades puguen preparar l’agenda d’activitats i presentar tota la informació”, assenyala Ferrer.

Les bases de les tres convocatòries poden consultar-se a través de la pàgina web municipal (www.torrent.es) i en el següent enllaç: http://bit.ly/2tiwmat

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Èxit de la Targeta +25 en els seus primers 15 dies

Fins al moment s’han tramitat prop de 150 targetes que han posat en circulació 25.00…