Inicio Notícies Benestar Social Torrent contractarà a 14 persones a través del programa EMCORP 2020

Torrent contractarà a 14 persones a través del programa EMCORP 2020

2 min read

Hui ha finalitzat el procés de presentació de documentació per a emprar a 2 treballadors/as socials, 1 integrador/a social; 2 auxiliars administratius i 1 tècnic administratiu; 1 oficial de pintura i 2 d’obra de paleta; 1 peó d’obra i 4 de pintura

L’Ajuntament de Torrent ha finalitzat el procés de presentació de documentació per a la convocatòria d’incorporació temporal de 14 persones. Aquesta oferta laboral emprarà a 2 treballadors/as socials, 1 integrador/a social; 2 auxiliars administratius i 1 tècnic administratiu; 1 oficial de pintura i 2 d’obra de paleta; 1 peó d’obra i 4 de pintura, emmarcada en el programa EMCORP 2020. Les persones seleccionades s’incorporaran durant 6 mesos a jornada completa en diferents departaments municipals on desenvoluparan actuacions d’interés general i social per al municipi.

Amb EMCORP 2020, LABORA ha concedit al consistori torrentí una subvenció de 225.251,69 € destinada a la contractació de persones desocupades inscrites en LABORA i de, almenys, 30 anys d’edat, en col·laboració amb corporacions locals. Com ha expressat la regidora de Relacions amb Idea’t, Marina Olivares, “gràcies a aquest programa afavorim al públic jove de Torrent oferint-los una oportunitat perquè puguen treballar i, al mateix temps, adquirisquen experiència laboral, sobretot en aquests mesos tan difícils pels quals estem passant”.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Benestar Social
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent acull les primeres taules de Treball impulsades per Aigües de l’Horta per a establir un pacte social

La iniciativa té com a objectius aconseguir una recuperació econòmica i social enfront de …