Inicio Alcaldía Torrent constitueix la seua corporació municipal aquest cap de setmana

Torrent constitueix la seua corporació municipal aquest cap de setmana

3 min read

El dissabte al matí, l’Ajuntament de Torrent celebra el ple extraordinari de la presa de possessió de la nova corporació municipal de l’Ajuntament de Torrent. En l’acte es realitzarà la possessió dels regidors, la declaració de constitució de la corporació, elecció i proclamació de l’Alcalde i presa de possessió de l’Alcalde. Perquè els torrentins i torrentines puguen seguir-ho en directe, el ple s’emetrà en streaming per la pàgina de Facebook i el canal de Youtube Ajuntament de Torrent. A partir de les 11.30 hores.

Festa de Sant Joan
De la mà dels Moros i Cristians, els torrentins i torrentines podran gaudir de la festa de Sant Joan. La plaça Major es converteix un any més en l’escenari de la festa que organitza la FCMT, i que donarà inici el dissabte a les 21 h amb el lliurament de premis als cartells per a les pròximes festivitats. La vetlada continuarà a les 23.30 h amb una revetla.

D’altra banda, la Gavella també organitza la festa de Sant Joan en el col·legi Antonio Machado. El divendres a les 18 h.

Pintura
L’Associació de Veïns del Vedat acull l’exposició “Vistiendo ilusiones”, de Hermelinda Carriler. Una mostra que tindrà lloc el divendres a les 19 h en el local de l’associació.

Un matí sobre rodes
El diumenge al matí tindrà lloc una jornada solidària sobre rodes, organitzada per la Rabosa i ADISTO. A les 10 h en la plaça Unió Musical.

Activitats musicals
El punt final del cap de setmana el posarà la presentació del disc de Ina Martí ‘Així’, la torrentina mostrarà el seu primer disc basat en poemes de Vicent Andrés Estellés, Voro Ortells, María Josep Escrivà, Luis Cernuda, Vicente Alexandre i Miguel Hernández. El diumenge a les 20 h a la Casa de la Cultura.

Ver más artículos relacionados
  • Jesús Ros, Alcalde de Torrent

    Aquest matí Torrent ha constituït la seua corporació municipal per a la legislatura 2019-2…
Ver más en Alcaldía
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…