Inicio Notícies Economia Torrent comptarà amb una nova Llançadora Connecta Ocupació

Torrent comptarà amb una nova Llançadora Connecta Ocupació

3 min read

Aquest programa gratuït d’orientació laboral, que ha registrat un 60% d’inserció laboral en edicions anteriors, està destinat a guiar les persones en situació de desocupació per a reactivar la seua cerca de treball

En la ciutat de Torrent es posarà en marxa, a partir de març, la segona edició del programa gratuït d’orientació laboral Llançadora Connecta Ocupació de Torrent, destinat a ajudar i guiar les persones en situació de desocupació -d’entre 18 i 60 anys- per a reactivar la seua cerca de treball gràcies a l’aprenentatge de noves tècniques i eines. La iniciativa, que va registrar un 60% d’inserció laboral en la passada edició, està impulsada per la Fundació Santa Maria la Real i la Fundació Telefònica en col·laboració amb IDEA’T i l’Ajuntament de Torrent, compta amb el cofinançament del Fons Social Europeu i s’emmarca en el programa operatiu POISES. 

D’aquesta manera, els participants tindran accés al suport i l’assessorament de tècnics especialitzats, els quals els guiaran per a aprendre a realitzar un itinerari integral de cerca d’ocupació, actualitzar el currículum, protagonitzar simulacions d’entrevistes de treball i contactar amb empreses. Aquestes tasques es duran a terme, tant en sessions virtuals com presencials, en instal·lacions cedides i condicionades per l’Ajuntament per a complir, així, les mesures de seguretat i higiene necessàries. No obstant això, en funció de l’evolució de la crisi sanitària, el programa podrà passar a ser totalment en línia. 

Així mateix, les persones interessades a participar en la pròxima Llançadora Connecta Ocupació de Torrent podran inscriure-s’hi en la web www.lanzaderasconectaempleo.es fins al pròxim 19 de febrer o, també, de manera presencial en l’Agència d’IDEA’T, concertant cita en el telèfon 961 111 868 de 9.00 a 14.00h. Per a obtindre’n més informació, es pot descarregar el dossier de premsa disponible en la web de LCE https://www.lanzaderasconectaempleo.es/kit-prensa.

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Economia
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent tindrà una brigada permanent per al manteniment de les zones forestals

La Junta de Govern Local va adjudicar dilluns el contracte per al servei de conservació de…