Inicio Notícies Joventut i Esports Torrent commemora el Dia Universal de la Infància amb un emotiu vídeo

Torrent commemora el Dia Universal de la Infància amb un emotiu vídeo

3 min read

L’objectiu d’aquesta iniciativa és reivindicar la importància de garantir els drets de la infància i promoure el seu benestar

 L’Ajuntament de Torrent, a través del Departament d’Infància, ha col·laborat amb els xiquets i xiquetes del municipi per a realitzar un muntatge audiovisual en commemoració del Dia Universal de la Infància, el qual té com a objecte reivindicar la importància de protegir i garantir els drets infantils ratificats per l’ONU, fomentar la fraternitat entre els xiquets i xiquetes i promoure el seu benestar.

Així mateix, també es pretén situar el focus d’atenció en la difícil situació que afronten dia a dia els xiquets i xiquetes més desfavorits. Per aquesta raó, en el vídeo es recullen una sèrie de moments que posen de manifest –a manera de denúncia- el privilegi que suposa gaudir d’alguns drets com jugar, beure aigua, alimentar-se, tindre un nom i una identitat o poder opinar, entre altres.

A més d’aquesta iniciativa, l’edifici de l’Ajuntament es vestirà de color blau a partir de les 18:00h, unint-se així a la proposta que fa UNICEF als municipis que conformen les Ciutats Amigues de la Infància respecte a la il·luminació d’espais rellevants i, per tant, confirmant el compromís de Torrent per a assegurar un futur més just, equitatiu i sostenible per als més joves.

Per a l’enregistrament d’aquesta peça s’ha comptat amb la participació d’organitzacions o institucions que fan un excel·lent treball diari amb els xiquets i xiquetes de Torrent, com ara: ADISTO, la Lliga Espanyola de l’Educació i la Cultura Popular, la Fundació Maria Auxiliadora, Corresponsals CIJ Torrent, el Centre d’Acció Social del Cercle Catòlic de Torrent, Creu Roja Torrent, l’associació Nova Vida, el Col•lectiu Sotteranya i el Consell Municipal de Xiquets i Xiquetes de Torrent. Igualment, també han col·laborat aportant imatges els col·legis La Puríssima, El Molí, Mare de Déu del Roser, Nostra Senyora de Montesino i San José i Santa Ana.

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Joventut i Esports
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent uneix forces amb diverses ciutats europees per a elaborar un Pla d’Acció contra la COVID-19

El regidor de Recursos i Modernització, Andrés Campos, va participar dijous passat en una …