Inicio Notícies Economia Torrent Comercial organitza la Fira del Comerç

Torrent Comercial organitza la Fira del Comerç

2 min read

Els comerços locals van participar exposant els seus productes i serveis

Coincidint amb l’inici de les rebaixes estivals, la plaça de la Llibertat va acollir el dissabte la Fira de Comerç, organitzada per Torrent Comercial. Una trobada en la qual van participar diferents comerços de la ciutat exposant els seus productes i serveis. Durant la jornada es van realitzar activitats dirigides al públic infantil com pintacares, inflables i espectacles amb bombolles de sabó. La plaça també va estar amenitzada amb música en directe i, a més, els i les assistents van poder gaudir d’una barbacoa.

La programació es va completar amb les actuacions del grup de ball Luis i Ventura, Fitflamc (fitness i flamenc) i Funkers. L’alcalde Jesús Ros i el regidor d’Economia, Andrés Campos, van visitar la fira i van acompanyar als i les comerciants de la ciutat per a conéixer els seus productes.

D’altra banda, a la vesprada va tindre lloc la presentació oficial del V Torrent de Muixerangues, que tindrà lloc el 6 de juliol. En la cita, que reunirà 350 participants en la plaça Major, actuaran muixerangues vingudes de diferents municipis. Al mateix temps es va fer lliurament dels premis del concurs de “Dibuix de *Muixerangues”, exhibicions i tallers.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Economia
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent instal·larà un Punt Violeta en el Rockejat per a previndre i atendre agressions sexistes

Comptarà amb la informació necessària, assessorament i sensibilització, per a donar respos…