Inicio Festes i Tradicions Torrent celebra l’Assumpció de la Mare de Déu

Torrent celebra l’Assumpció de la Mare de Déu

3 min read

Com cada agost, encara que enguany amb les particularitats pròpies de la situació que estem vivint, la parròquia de l’Assumpció de La nostra Senyora ha celebrat la festivitat de la titular de la seua comunitat. Els actes es van iniciar el divendres 14 amb el rés de vespres i l’eucaristia en sufragi de les confrares difuntes de l’Assumpció. Per a l’ocasió, la imatge de la Mare de Déu s’havia situat en un túmul als peus de l’altar, envoltat de les tradicionals alfàbegues. En finalitzar la missa, es va cantar l’Akathistos, que és l’himne marià més famós de l’Església.

Dissabte al matí va tindre lloc la solemnitat de l’Assumpió amb l’Eucaristia, presidida pel rector, Sr. Jesús Corbí, i va comptar amb l’assistència de les clavarieses d’enguany, la junta de la confraria, l’alcalde Jesús Ros i membres de la corporació municipal.

En l’eucaristia es va estrenar una missa de recent composició, els autors de la qual són dos germans feligresos de la parròquia, Alberto i Marcos Miquel Silla. Aquest conjunt de peces musicals, propi de la missa, amb un afegit instrumental per a l’ofertori, es reuneixen amb el títol Missa per l’ordenació d’un amic, regal que van realitzar a Don Enric Roig Vanaclocha. La missa, al costat de la fanfàrria d’eixida de l’eucaristia In sollemnitate Assumptionis BMV composta pels mateixos per a l’ocasió de la solemnitat, van acompanyar la música i la litúrgia de la festa.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Festes i Tradicions
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent posa en marxa el seu Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables

El pròxim 22 de setembre a les 19 h, a la sala d’actes de l’ajuntament, tindrà…