Inicio Festes i tradicions Torrent celebra la tradicional benedicció d’animals de sant Antoni Abat

Torrent celebra la tradicional benedicció d’animals de sant Antoni Abat

2 min read

Gossos, gats, cavalls i ponis es van reunir en aquesta festa que va acollir a centenars de veïns i veïnes

Els torrentins i torrentines, acompanyats de les seues mascotes, es van donar cita el diumenge al matí a la porta de la parròquia de Montsió per a celebrar la Benedicció d’Animals de sant Antoni Abat, un acte tradicional que reunix gossos, gats, ocells i, sobretot, cavalls i ponis que, amb els seus genets van fer fantàstiques exhibicions. El matí va començar amb un esmorzar popular d’embotit, patrocinat per Indústries Càrnies La COPE, a més d’un suc de taronja acabat d’esprémer, oferit pel Consell Agrari.

En acabar l’esmorzar, els animals van ser beneïts pel rector de Montsió i, seguidament, es van dirigir al carrer Pare Méndez on es va realitzar una desfilada davant l’atenta mirada de centenars de persones, que cada any es congreguen per a gaudir de la festa. L’alcalde Jesús Ros, acompanyat dels representants de la Corporació Municipal, va estar present al llarg del matí per a gaudir al costat de tots els veïns i veïnes.

També van participar en l’acte diferents associacions d’animals de Torrent, que van aprofitar la cita per a muntar casetes informatives i estands, on informaven de les seues activitats anuals, a més d’oferir un mercat ambulant solidari.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Festes i tradicions
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent instal·larà un Punt Violeta en el Rockejat per a previndre i atendre agressions sexistes

Comptarà amb la informació necessària, assessorament i sensibilització, per a donar respos…