Inicio Festes i Tradicions Torrent celebra la ‘Mare de Déu d’Agost’ en l’Esglèsia de l’Assumpció

Torrent celebra la ‘Mare de Déu d’Agost’ en l’Esglèsia de l’Assumpció

2 min read

Com cada estiu, la parròquia de l’Assumpció de Torrent ha celebrat la festivitat de la `Mare de Déu d’agost´. Els actes és van iniciar el passat dissabte 14 d’agost amb els vísperes i una missa en sufragi dels confrares difuntes de l’Assumpció. En finalitzar, és va cantar l’Akathistos que és l’himne marià més famós de l’Església.

Diumenge, per al dia de la seua festa, se celebrà la Missa major i l’Eucaristia; l’acte central de la cerimònia va comptar amb l’assistència dels clavarieses i de la clavariesa major, Isabel Díaz, que feren una ofrena de flors a la Mare de Déu, situada en un túmul i envoltada dels tradicionals alfàbegues. A més, la junta de la confraria va estar acompanyada per membres de la corporació municipal, l’alcalde Jesús Ros i els regidors Inma Amat i Francisco José Arnau. Els cants, els salves i els himnes foren interpretats per l’Orfeó del Círcul Catòlic de Torrent.

Enguany, com ja és habitual en altres events públics, s’ha hagut d’adaptar la celebració d’aquests actes a causa de la situació epidemiològica, respectant totes els mesures de seguretat

 

 

 

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Festes i Tradicions
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

La sala cívica de l’Antic Mercat de Torrent acull l’exposició fotogràfica ‘Hospital de la Memòria. 1937-1939’

Torrent organitza un projecte de recuperació de la memòria històrica que inclou una exposi…