Inicio Notícies Benestar Social Torrent celebra el seu segon Dia del Voluntariat amb una gran festa

Torrent celebra el seu segon Dia del Voluntariat amb una gran festa

4 min read

La plaça de la Unió Musical acollirà aquest esdeveniment el dissabte, 30 de novembre, amb tallers i activitats musicals per a tots els públics

El dia 5 de desembre es commemora el Dia Internacional dels Voluntaris i, per aquest motiu, la ciutat de Torrent celebra el II Dia del Voluntariat; un programa d’activitats per a ressaltar la gran labor que el moviment associatiu duu a terme i que aconsegueix ajudar tantes persones. L’esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte, dia 30 de novembre, en la plaça de la Unió Musical i són 24 associacions les que s’han sumat a la iniciativa que donarà inici a les 10 h fins a les 14 h.

El programa inclou tot tipus d’activitats dirigides a tots els públics, especialment als més xicotets, com a tallers, actuacions musicals per part de l’Escola Coral, el Ball de Torrent o Santa Sofia de Llevant. Així mateix, el Col•lectiu Soterranya presentarà el seu projecte “Bicis Inclusives”, que facilita a les persones majors i amb mobilitat reduïda un transport sostenible i inclusiu. El punt final del programa el posarà un acte de lliurament de regals i premis.

“Amb aquesta jornada donem suport i posem en valor el compromís i treball desinteressat que els voluntaris i voluntàries, persones indispensables en el nostre dia a dia, desenvolupen i que aconsegueixen transformar la nostra societat”, ha subratllat l’alcalde Jesús Ros.

Durant tot el matí, 135 voluntaris i voluntàries donaran a conéixer i informaran els torrentins i torrentines sobre el treball i labor que es realitza en cadascuna de les associacions. A més, 140 persones participaran en les diferents actuacions. “Es tracta de visibilitzar el voluntariat de Torrent i mostrar l’ajuda i el bé que es fa a les persones que el necessiten”, ha explicat Pilar Escribano, representant d’ARTIC. Al mateix temps, Francisco Delhom, representant de Solidaritat Torrent ha afegit que “celebrarem un dia gran, una festa, que enguany compta amb l’assistència de noves associacions, amb una gran diversitat d’oferta en el món del voluntariat”.

Les associacions torrentines que participen són: Neurodes, FAC, Corazones Abiertos, Asidit, ADISTO, ARTIC, Asfana Club ASFI, Voluntariat pel Valencià, Creu Roja, Per tu Dona, Escola Coral, Solidaritat Torrent, dona’m la mà, Santa Sofia de Bulgària, Espurna, Col·lectiu Soterranya, AECC Torrent, Torrent Verd, SOS Peludotes, Banc d’Aliments, ADAT, Muixeranga La Torrentina, Petjades Trobades, Ball de Torrent i Kangoo Torrent.

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Benestar Social
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…