Inicio Festes i Tradicions Torrent celebra el Dimarts Sant amb multitud d’actes i processons

Torrent celebra el Dimarts Sant amb multitud d’actes i processons

2 min read

Eccehomo, Crucifixió i Flagel·lació van celebrar els seus trasllats processionals

Durant el Dimarts Sant els trasllats i les processons van inundar els carrers de la ciutat de Torrent amb l’inconfusible so de les cornetes i els tambors.

La germandat de l’Eccehomo va iniciar el seu trasllat en la parròquia de Sant Lluís Bertran, acompanyada de les germandats del Sant Sopar, Jesús de Medinaceli i Santa Faç. La jove germandat de la Crucifixió del Senyor va realitzar el trasllat i va estar acompanyada, a més, per la banda de cornetes i tambors Clau de Sol de Manises.

La germandat de la Flagel·lació també féu el seu recorregut habitual, i Set Paraules va tancar la programació d’actes del Dimarts Sant amb la processó penitencial del Crist del Perdó.

A més, es van celebrar el trasllat del Crist de la Bona Mort i el trasllat de les Tres Creus, així com altres actes, com ara la processó de les Set Paraules i la dels Set Dolors de la Mare de Déu.

Esta nit es podrà seguir en directe l’Encontre de la Verònica a través del canal de Youtube i de la pàgina de Facebook Ajuntament de Torrent. En este enllaç podeu consultar la resta d’actes del Dimecres Sant: https://www.infotorrent.es/agenda/programacion-semana-santa/

Ver más artículos relacionados
Ver más en Festes i Tradicions
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

L’Ajuntament de Torrent reforça el servei d’atenció al ciutadà

S’ha habilitat un nou espai en la planta baixa de l’edifici de Ramón y Cajal, …