Inicio Festes i Tradicions Torrent celebra el Dia Internacional del Poble Gitano

Torrent celebra el Dia Internacional del Poble Gitano

3 minuto leer

Divendres passat, dia 8 d’abril, es van realitzar una sèrie d’activitats per a posar en valor la integració i la identitat d’aquest poble

Amb motiu del Dia Internacional del Poble Gitano, divendres passat 8 d’abril es va celebrar una jornada repleta d’activitats per a posar de manifest valors tan importants com la igualtat i la integració, així com enaltir la identitat d’aquest poble. El dia va començar amb una sèrie de tallers d’educació ambiental orientats als alumnes i alumnes del CEIP Joan XXIII i el Col·legi Mare Petra, acostant-los espais com l’Hort de Trènor o el Barranc de l’Horteta, de manera que pogueren treballar conceptes com, per exemple, la biodiversitat, directament en el medi natural.

Hores més tard, a les 17h, es va celebrar un berenar amb xocolate i xurros en el camp de futbol de l’Alter, organitzada per l’Associació Gitana Europea i Intercultural, a la qual va assistir l’alcalde Jesús Ros acompanyat per representants de la Corporació Municipal. Posteriorment es va realitzar la presentació de l’Associació de Dones Gitanes de Torrent ‘Esperanza Viva’ en el CEIP Joan XXIII, un acte l’objectiu del qual era donar a conèixer l’associació i promoure l’apoderament de les dones participants, que va comptar amb la participació de la regidora d’Igualtat, Marina Olivares, i la presidenta de l’associació, Tabita Dual Ramirez. Així mateix, les activitats incloses en la Setmana de l’Esport de Torrent es van traslladar al carrer Joan XXIII, amb la finalitat de promocionar entre els xiquets i xiquetes de la zona una manera de vida saludable.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Festes i Tradicions
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

La Asociación de Vecinos El Vedat organiza el I Mercado de Artesanía El Vedat

Este evento tendrá lugar el próximo sábado 23 de abril, de 9h a 14h, en la calle Font de S…