Inicio Notícies Benestar Social Torrent celebra el Dia Internacional de les Persones Majors

Torrent celebra el Dia Internacional de les Persones Majors

2 min read

Dins de les activitats del Dia Internacional de les persones majors, el centre Mare de Déu de l’Olivar va acollir en la vesprada d’ahir una divertida vetlada de ball, música en directe i berenar que va servir per a tancar un dia especial. El regidor d’Atenció a les Persones, José Antonio Castillejo, va voler acompanyar a totes les persones que van acudir a la celebració.

Al matí l’alcalde Jesús Ros va entregar el bastó de comandament a la qual va ser elegida com a alcaldessa major d’enguany, Amparo Cruz, representant dels quatre centres de majors que hi ha a Torrent: Mare de Déu de l’Olivar, Bellido, Sant Enric i CEAM. A més, durant tot el matí es va instal·lar una taula informativa en el ficus amb el programa d’activitats que els majors de Torrent realitzen al llarg de tot l’any.

A aquestes activitats se suma la celebrada en la vesprada del dimarts, un concert de l’agrupació musical ‘Els majors de l’Horta Sud’ a la sala cívica de l’Antic Mercat, també amb motiu del Dia Internacional de les Persones Majors.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Benestar Social
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent posa en marxa el seu Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables

El pròxim 22 de setembre a les 19 h, a la sala d’actes de l’ajuntament, tindrà…