Inicio Notícies Benestar Social Torrent celebra el Dia Internacional de les Persones Cuidadores amb dues accions formatives

Torrent celebra el Dia Internacional de les Persones Cuidadores amb dues accions formatives

2 min read

Emmarcat en el Dia Internacional de les Persones Cuidadores, l’Ajuntament de Torrent va celebrar ahir a la vesprada la xarrada: “Com podem cuidar-nos les persones cuidadores?”. La Casa de la dona va acollir aquesta jornada informativa que es va convertir en un punt de trobada, de berenar i de diàleg entre totes les persones que es dediquen a cuidar a altres persones. El regidor de Benestar Social, José Antonio Castillejo, i la regidora de Polítiques d’Igualtat, Marina Olivares, van acompanyar al públic assistent i van participar en les activitats realitzades.

Al mateix temps, en el centre Verge de l’Olivar va tindre lloc l’inici del curs Cuidadors de Dependents, una proposta desenvolupada per l’àrea d’Atenció a les Persones de l’Ajuntament de Torrent, en col·laboració amb Creu Roja. Es tracta d’una iniciativa per a formar en voluntariat dirigit a persones majors i que té com a eix central el combatre la soledat no desitjada. El regidor de Benestar Social es va sumar a l’acte d’inauguració d’aquest curs per a agrair a tots els voluntaris i voluntàries la seua dedicació i esforç.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Benestar Social
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…