Inicio Notícies Benestar Social Torrent celebra el Dia de les Persones amb Discapacitat a ritme de batucada

Torrent celebra el Dia de les Persones amb Discapacitat a ritme de batucada

3 min read

Representants d’associacions de discapacitats de Torrent han llegit uns manifestos en la Torre

El dia 3 de desembre es commemorà el Dia de les Persones amb Discapacitat, i Torrent ho va celebrar dilluns passat amb una jornada d’activitats molt divertides i on la música va tindre un gran protagonisme. Des de la Comissió de Discapacitat o Dependència de l’Ajuntament de Torrent es va dissenyar un programa que s’inicià amb una batucada que va recòrrer l’avinguda al Vedat, des de la parada del metro fins al ficus, amb música i molt de ritme.

Kultrún Batucada va ser l’agrupació encarregada de posar el toc musical i fer que tots els assistents passaren un bon matí. Moltes són les persones que van participar-hi, així com els col·legis Esquema, La Unió i El Molí; a més dels centres ocupacionals Tomás de Osma II, ABD, ADISTO i ASIDIT. Igualment, no van voler perdre’s la jornada la unitat de salut mental del grup de ioga, els familiars i amics de Torrent, així com l’alcalde, Jesús Ros, i els membres de la corporació municipal. El regidor d’Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, es va sumar a la marxa i va assenyalar que “amb activitats com estes volem fer visible este col·lectiu tan important en la nostra societat”.

Finalment, el grup va arribar a la Torre, on es va fer la lectura de dos manifestos. El primer, a càrrec de Juan Solars, representant d’ASIDIT; i el segon, a càrrec d’Elena García, membre d’ADISTO.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…