Inicio Notícies Torrent avança en el Pla de Mobilitat Sostenible amb la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

Torrent avança en el Pla de Mobilitat Sostenible amb la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics

4 min read

En la Setmana Europea de la Mobilitat, l’Ajuntament aposta per les polítiques de zero emissions i habilita quatre nous punts de recàrrega

L’Ajuntament de Torrent reforça el seu compromís amb el Pla de Mobilitat Sostenible i posa en marxa quatre nous punts de recàrrega per a cotxes elèctrics.

Aquestes actuacions estan coordinades per la regidoria de Mobilitat de l’Ajuntament, que ha encarregat a l’empresa Pavapark la instal·lació i posada en marxa dels nous punts de recàrrega, amb un contracte per import de 24.186,06 €, i que està cofinançat pels fons FEDER i emmarcat dins de l’estratègia EDUSI.

“Amb la posada en marxa d’aquests quatre nous punts de recàrrega, continuem apostant per un Torrent més sostenible, més ecològic i saludable, gràcies al compromís d’aquest Ajuntament amb el pla del vehicle elèctric i la implantació de punts de recàrrega en la localitat que faciliten a la ciutadania l’ús de vehicle amb zero emissions”, explica el regidor de Mobilitat, Raúl Claramonte. En aquest mateix sentit, amb la instal·lació d’aquests nous punts de recàrrega i el pla de renovació del parc mòbil municipal, el regidor de Mobilitat i Transport afig que el govern municipal ha fet “un pas més en la nostra gestió de la mobilitat sostenible a la ciutat, al mateix temps que convertim Torrent en un referent quant a polítiques de zero emissions”.

Quant als punts de recàrrega, la ciutat tenia fins al moment tres punts que ja estaven en funcionament, en les dependències municipals de la Policia Local i de la Brigada d’Obres, més un altre d’ús públic en la plaça de la Unió Musical. Ara s’hi sumen aquests quatre nous punts de recàrrega, situats al carrer dels Rajolers, s/n –en el polígon industrial del Mas del Jutge-; al carrer de Gabriela Mistral, 1 –en els voltants de la carretera de Torrent a Picanya-; al carrer de la Mare de Déu de la Soledat, 30 –al costat de les instal·lacions de la Universitat Catòlica-; i en l’avinguda al Vedat, 182 –enfront del centre comercial Les Amèriques.

D’altra banda, l’ús d’aquests punts de recàrrega és senzill. N’hi ha prou a descarregar en el nostre dispositiu l’aplicació Moviltik –és debades i està disponible en les principals plataformes- i iniciar sessió; buscar i seleccionar el punt de recàrrega desitjat i triar un connector, per a finalment clicar en les opcions d’iniciar recàrrega i finalitzar recàrrega.

 

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

La sala cívica de l’Antic Mercat de Torrent acull l’exposició fotogràfica ‘Hospital de la Memòria. 1937-1939’

Torrent organitza un projecte de recuperació de la memòria històrica que inclou una exposi…