Inicio Igualtat Torrent assessorarà les associacions de dones del municipi per a optar a ajudes de fins a 15.000€

Torrent assessorarà les associacions de dones del municipi per a optar a ajudes de fins a 15.000€

2 min read

L’objectiu d’aquestes subvencions, impulsades per la Generalitat, és promocionar l’associacionisme de dones i fomentar la igualtat entre homes i dones

L’Ajuntament de Torrent, juntament amb la Fundació Horta Sud, durà a terme aquesta vesprada, a les 17:30h, una sessió informativa per a les associacions de dones del municipi, amb l’objectiu que puguen optar a les ajudes impulsades per la Generalitat per a iniciatives de promoció de l’associacionisme de dones i programes de foment de la igualtat entre homes i dones. “La nostra intenció és presentar a les associacions aquesta convocatòria i oferir-los ajuda per a definir el seu projecte o, fins i tot, perquè es constituïsquen com a associació”, assenyala el regidor de Participació Ciutadana, Pascual Martinez.

D’aquesta manera, gràcies a aquest programa, que contempla una dotació màxima de 15.000 euros, es preveu que a la ciutat de Torrent es conformen dues noves associacions: una de dones gitanes i una altra de dones àrabs. En aquest aspecte, la regidora d’Igualtat, Marina Olivares, ha manifestat que aquestes ajudes “contribuiran a fer un pas més feia la igualtat efectiva entre homes i dones”.

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Igualtat
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent presenta la XXXV Setmana de la Dóna 

La programació, que se celebrarà de manera online sota el lema ‘Essencials’, té com a obje…