Inicio Notícies Benestar Social Torrent àmplia el servei ‘Menjar a casa’ a caps de setmana i festius

Torrent àmplia el servei ‘Menjar a casa’ a caps de setmana i festius

2 minuto leer

L’Ajuntament de Torrent va aprovar en l’últim Ple Ordinari la proposta per a ampliar el programa ‘Menjar a Casa’ als caps de setmana i festius, amb l’objectiu de donar cobertura a les necessitats de les persones majors de 65 anys, o en situació de dependència, durant els 365 dies de l’any. Aquesta iniciativa, impulsada per la Generalitat Valenciana en col·laboració amb el consistori torrentino, permet als usuaris i usuàries gaudir d’un variat menú a domicili per un econòmic preu, evitant que cuinen o hagen de desplaçar-se per a comprar els productes corresponents.

El regidor d’Atenció i Solidaritat, José Antonio Castillejo, destaca “la importància d’aquest servei per a promoure el benestar de les persones més vulnerables, ja que els facilita l’accés a una alimentació equilibrada i saludable, millorant la seua qualitat de vida”.

Per a abonar-se a ‘Menjar a Casa’ és indispensable tenir més de 65 anys o ser major de 18 anys i presentar un informe mèdic que acredite que la persona es troba en situació de dependència, a més d’estar empadronat a Torrent en qualsevol cas.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Benestar Social
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Llega una nueva edición de la 10k y la Media Maratón de Torrent

El próximo domingo 8 de mayo se realizará la salida de ambas pruebas desde Parc Central El…