Inicio Notícies Medi Ambient Torrent acull la primera taula de reconstrucció ‘Serà Horta Sud 2030’

Torrent acull la primera taula de reconstrucció ‘Serà Horta Sud 2030’

3 min read

En aquesta primera trobada s’han analitzat els projectes de mobilitat sostenible de la comarca i altres exemples

La sala cívica de l’Antic Mercat ha acollit aquest matí la primera taula del projecte ‘Serà Horta Sud 2030’, projecte que sorgeix d’una aliança d’associacions, coordinades amb la Mancomunitat de l’Horta Sud, la Diputació de València i Caixa Popular, i que cerca aconseguir consensos factibles de millora per a la comarca.

L’Ajuntament de Torrent, representat pel regidor de Mobilitat, Raúl Claramonte, ha donat la benvinguda als participants en aquesta primera jornada que ha tracta sobre la mobilitat sostenible.

La taula s’ha iniciat amb l’explicació de dues experiències d’èxit en aquesta àrea, els casos de: València, a càrrec del regidor Giuseppe Grezzi; i de Pontevedra, en veu dels regidors César Mosquera i Eva Villaverde.

El debat, dirigit especialment a personal tècnic i polític i al teixit associatiu, ha versat sobre les connexions ciclistes de l’Horta Sud entre els seus municipis i València i sobre l’estat qualitatiu de les vies existents.

En el cas de Torrent, s’ha destacat la signatura d’un conveni de l’Agenda Urbana amb el Ministeri de Transports que “situa a la nostra localitat com a pionera de les polítiques sostenibles i al capdavant de la innovació pel treball que també es du a terme a través de projectes de ciutat intel·ligent (smart city). A Torrent apostem per una mobilitat sostenible. I ho fem amb projectes també des d’un enfocament transversal, amb altres àrees, per a contribuir a millorar la qualitat de vida dels ciutadans”, ha afirmat el regidor, Raúl Clarament.

A aquest pacte s’hi ha subscrit 10 ajuntaments, entre els quals està l’Ajuntament de Torrent, a més de 75 entitats i vora 300 persones.

 

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Medi Ambient
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

L’Ajuntament de Torrent continua amb la recuperació de les zones verdes del Vedat

Els serveis de jardineria treballen en la neteja de les faldes del Vedat pròximes a Mirama…