Inicio Notícies Cultura Torrent acull la presentació del catàleg expositiu de Genaro Palau

Torrent acull la presentació del catàleg expositiu de Genaro Palau

3 min read

 L’Auditori de Torrent va acollir ahir la presentació del catàleg expositiu del pintor torrentí, Genaro Palau.

Durant l’Any Palau va destacar l’exposició ‘Genaro Palau, un pintor de Torrent’, que va tindre lloc entre el 18 de desembre de 2018 i el 30 de juny de 2019 en l’Espai Metropolità d’Art de Torrent (EMAT). Arran d’aquesta exposició, desenes de persones van poder conéixer de prop, i algunes per primera vegada, les obres de Genaro Palau.

El catàleg expositiu va ser presentat ahir en l’Auditori de Torrent, en un acte que conduït per la comissària de l’exposició, Esther Alba Pagán, i per Maite Abad Azuaya, coordinadora tècnica. Durant la conferència, es van mostrar detalls de l’obra de Genaro Palau i es va destacar el mestratge de les seues pintures i alguns aspectes desconeguts fins al moment, investigats per tots els col·laboradors que han participat en la creació d’aquest catàleg.

L’acte arrancà amb les paraules de la regidora de Cultura, Susi Ferrer, qui va agrair la presència dels col·laboradors i va remarcar la importància de la seua labor per a mantindre viu el llegat cultural de la figura de Genaro Palau. A més, va voler agrair especialment la presència del net del pintor, José María Goerlich Palau: “Vull agrair els treballs de revaloració de Genaro Palau que s’estan duent a terme, amb la finalitat que els torrentins i torrentines puguen gaudir del llegat cultural que aquest pintor va deixar en la història de Torrent”.

 

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El poble de Torrent tindrà la seua pròpia Reial Senyera

La Junta de Govern aprova el projecte de la Senyera de Torrent amb motiu del 28N, Dia de l…