Inicio Notícies Cultura Torrent acull els concerts de Nadal de les societats musicals torrentiness

Torrent acull els concerts de Nadal de les societats musicals torrentiness

3 minuto leer

La Banda Simfònica del Cercle Catòlic i la Unió Musical de Torrent celebren els seus tradicionals concerts en l’Auditori de Torrent

L’Auditori de Torrent es va convertir en l’escenari dels tradicionals concerts de Nadal que les dues societats musicals de Torrent celebren per a desitjar unes bones festes a tots els torrentins i torrentines.
La Banda Simfònica del Cercle Catòlic va delectar en la tarda del dissabte als assistents amb el concert que habitualment celebra en aquestes dates i que ofereix un repertori de música clàssica per a Nadal. Van estar a més acompanyats per membres de l’Escola de Música i de la Banda Juvenil, els qui es van encarregar d’obrir l’espectacle i animar al públic assistent amb les seves interpretacions, que van servir d’avantsala a l’actuació de la Banda Simfònica. El concert va culminar amb l’esperada Marxa Radetzky i la complicitat del públic que va acompanyar amb palmes l’actuació musical, com és típic en el concert d’Any Nou i la Simfònica de Viena.

D’altra banda, la vesprada de diumenge, també a l’Auditori, va ser el torn de la Banda Simfònica de la Unió Musical de Torrent, que va celebrar el XXIII Concert de Nadal a benefici de Càritas Interparroquial de Torrent. A més, el concert solidari va oferir als assistents la possibilitat de col·laborar amb l’associació benèfica, ja fora mitjançant aportació econòmica o amb la donació d’aliments no peribles.

Tots dos concerts van reunir nombroses persones amants de la música, entre els quals no podien faltar l’alcalde Jesús Ros i representants de la corporació municipal.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Llega una nueva edición de la 10k y la Media Maratón de Torrent

El próximo domingo 8 de mayo se realizará la salida de ambas pruebas desde Parc Central El…